Arama sonuçları: *

1. ErselMert

RX 580 8 GB, Ryzen 5 1600 AF Sistem ne kadar eder?

% ler neyi ifade ediyor hocam
  2. ErselMert

2.500 TL Bütçe ile Rakipsiz Gaming PC Toplama !

1 haftadır ilanda yazan bile yok :D
  3. ErselMert

2.500 TL Bütçe ile Rakipsiz Gaming PC Toplama !

aa benim psu ilanı denk gelmiş forumdan alan olursa 175tl ye bırakırım dostlar
  4. ErselMert

rtx 2060+ r5 5600x bir sıkıntı yaşarmıyım?

oyunlarda işlemcinin sana fps desteği yok denilecek kadar az ekran kartına önem vermelisin grafik işlem birimi fps arttırır işlemci değil
  5. ErselMert

rtx 2060+ r5 5600x bir sıkıntı yaşarmıyım?

şu şekilde hiç bir sorun yaşamaz işlemciye gereksiz fazla para vermiş olursun yerinde olsam r5 3600 yada 3600x alır ekran kartını 2070 yapmaya zorlardım
  6. ErselMert

Bu Sistemi Yorumlar mısınız (Rx 5500 XT),

bence ekran kartının 8 gb modelini almaya çalışın derim
  7. ErselMert

Cooler Master MB511 vs TD500 Dark Guardian Pro

Ranker Cygnus V2 Beyazıda öneririm yazın bile kasaya dokunduğunda elin üşüyor
  8. ErselMert

ryzen 3500x palit 1660ti

ön bellek düşüklüğü korkutmuyor değil
  9. ErselMert

ryzen 3500x palit 1660ti

3100 dar boğaz yapmaz mı 1660ti da ?
  10. ErselMert

İYİ FPS VERIRMI ??????

heves kırmak istemem ama vatandan alabilirimde demişsin lakin vatanın hazır sistemlerinin içinde bu bahsettiğin sistemden çok çok iyi sistemler 8k 9k hatta 10k bandında muhteşem sistemler var ekipmanların şuan için gereksiz zamanla alınabilecek şeyler hatta koltuk tamamiyle gereksiz sana hiç bir...
  11. ErselMert

Webtekno XT Silver alınır mı?

şimdi bu mantığa göre benim rx 5500 xt 8gb dım orta üst mü oluyor ? :)
  12. ErselMert

giriş demedim giriş orta seviye dedim altını çizmeme gerek var mı ? güncel olan her parça orta veya iyi değildir bunu unutmayın
  13. ErselMert

aldığı bilgisayarda giriş orta seviye denebilir oyüzden sorun yok
  14. ErselMert

amd ryzen 35000 x 3.6 ghz işlemci-gigabyte geforce gtx 1660 super ekran kart iyi mi ?

bence 3500x li sistemden daha iyi bir sistem ve ekran kartı gerçekten iyibir ekran kartı
  15. ErselMert

AMD 20.9.2 Sürümü Nasıl

20.9.2 ile xfx rx 5500xt 8gb kullanıyorum ney söylüyorum 20.9.1 re göre cod warzoneda 10 fps fazla almaya başladım ve kart ısınmıyorda hala aynı
  16. ErselMert

İtopya garanti süreci

incehesapta gamegarajda teknobiyotik de bu şekilde vatanı bu yüzden seviyorum evet pahalı ama satış sonrası hizmeti muhteşem ürün alırken resmen satış sonrasınıda almış oluyorsunuz böyle düşünün
  17. ErselMert

rx 5700xt sorunları.

20.5.1 den itibaren driver stabilleşti 5700xt ise gayet iyi bir kart alınabilir bende düşünüyorum
  18. ErselMert

Vatan bilgisayardan sistem toplamak hakkında ?

güven yada güvenme diyemem lakin firma benim açımdan güvenilir bugün inceden itopyada gamegarajdan aldınan ürünlerde dahil montaj hatası çıkıyor sonuçta
  19. ErselMert

Toz filttelerine direkt su tutuyorum

havlu peçeteyse silmen bile yeterli olur korkma o kadar :)
  20. ErselMert

Toz filttelerine direkt su tutuyorum

hiç bir sorun olmaz kasaya koymadan önce kurulamayı unutma
Top Bottom