İtopya garanti süreci

Smith & Wesson

80+ Silver
Reaksiyon skoru
954
Yaklaşık 45 gündür ürünün yapılmasını bekliyoruz. İtopyadan alışveriş yaparken bunu göz önünde bulundurun şahsen ben bir daha alışveriş kesinlikle yapmayacağım.

Yaklaşık 45 gündür ürünün yapılmasını bekliyoruz. İtopyadan alışveriş yaparken bunu göz önünde bulundurun şahsen ben bir daha alışveriş kesinlikle yapmayacağım.
Site iade ve garanti konusunda gerçekten kötü. Bende bu durumdan muzdarip olmuştum. Sizin gibi bende alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

Itopya dan alişveriş yapiyorsan bunu göz önünde bulunduracaksın sorun çıktı mı arkanda duran yok. Güvenilir mi diye soruyorlar ya güvenilir ama böyle işte telefon mail cevap vermezler iade de sorun cikarirlar vs..

itopya güzel indiirmler güzel fiyatlar versede destek ve bu tarz konularda gelişmedikçe müşteri kaybetmeye devam edecektir bu kadar popüler olmadan önce buradan alışveriş yaptığımda destek olsun müşteri h olsun cok ıyılerdı ama kendılerını hıc gelıstırmedıler

itopya güzel indiirmler güzel fiyatlar versede destek ve bu tarz konularda gelişmedikçe müşteri kaybetmeye devam edecektir bu kadar popüler olmadan önce buradan alışveriş yaptığımda destek olsun müşteri h olsun cok ıyılerdı ama kendılerını hıc gelıstırmedıler
Özellikle telefon konusunda 1 tane operatör var 1 saatte bağlanıyorsun bunu çözmeleri gerekiyor yardımcı olmak 0 50 mail attım en son dava açacağım deyice dönüş yaptılar çok ağırlar ve pahalı bir yer normalde zaten bakma ucuz diye aldım bir daha hazır sistem almak mı asla !

Özellikle telefon konusunda 1 tane operatör var 1 saatte bağlanıyorsun bunu çözmeleri gerekiyor yardımcı olmak 0 50 mail attım en son dava açacağım deyice dönüş yaptılar çok ağırlar ve pahalı bir yer normalde zaten bakma ucuz diye aldım bir daha hazır sistem almak mı asla !
işte bu yüzden sevmiyorum ürünü alıyorsun. sonra arkanda duran yok sorun yaşadığın zaman.

incehesapta gamegarajda teknobiyotik de bu şekilde vatanı bu yüzden seviyorum evet pahalı ama satış sonrası hizmeti muhteşem ürün alırken resmen satış sonrasınıda almış oluyorsunuz böyle düşünün

incehesapta gamegarajda teknobiyotik de bu şekilde vatanı bu yüzden seviyorum evet pahalı ama satış sonrası hizmeti muhteşem ürün alırken resmen satış sonrasınıda almış oluyorsunuz böyle düşünün
Evet o konuda çok iyi zaten artık hazır sistem felan alınmaz kendin görüp alacaksın.

45 gün cidden çok fazla bence tüketici mahkemesine şikayet edin.

45 gün cidden çok fazla bence tüketici mahkemesine şikayet edin.
Az önce mail attım dönüş yapılmazsa yarın tüketici hakları mahkemesine başvuruda bulunacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,603
Üyeler
184,484
Son üye
nnm.
Geri