Neler Yeni

İtopya garanti süreci

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Yaklaşık 45 gündür ürünün yapılmasını bekliyoruz. İtopyadan alışveriş yaparken bunu göz önünde bulundurun şahsen ben bir daha alışveriş kesinlikle yapmayacağım.

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
Yaklaşık 45 gündür ürünün yapılmasını bekliyoruz. İtopyadan alışveriş yaparken bunu göz önünde bulundurun şahsen ben bir daha alışveriş kesinlikle yapmayacağım.
Site iade ve garanti konusunda gerçekten kötü. Bende bu durumdan muzdarip olmuştum. Sizin gibi bende alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Itopya dan alişveriş yapiyorsan bunu göz önünde bulunduracaksın sorun çıktı mı arkanda duran yok. Güvenilir mi diye soruyorlar ya güvenilir ama böyle işte telefon mail cevap vermezler iade de sorun cikarirlar vs..

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
itopya güzel indiirmler güzel fiyatlar versede destek ve bu tarz konularda gelişmedikçe müşteri kaybetmeye devam edecektir bu kadar popüler olmadan önce buradan alışveriş yaptığımda destek olsun müşteri h olsun cok ıyılerdı ama kendılerını hıc gelıstırmedıler

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
itopya güzel indiirmler güzel fiyatlar versede destek ve bu tarz konularda gelişmedikçe müşteri kaybetmeye devam edecektir bu kadar popüler olmadan önce buradan alışveriş yaptığımda destek olsun müşteri h olsun cok ıyılerdı ama kendılerını hıc gelıstırmedıler
Özellikle telefon konusunda 1 tane operatör var 1 saatte bağlanıyorsun bunu çözmeleri gerekiyor yardımcı olmak 0 50 mail attım en son dava açacağım deyice dönüş yaptılar çok ağırlar ve pahalı bir yer normalde zaten bakma ucuz diye aldım bir daha hazır sistem almak mı asla !

isimsizüye

80+ Gold
Özellikle telefon konusunda 1 tane operatör var 1 saatte bağlanıyorsun bunu çözmeleri gerekiyor yardımcı olmak 0 50 mail attım en son dava açacağım deyice dönüş yaptılar çok ağırlar ve pahalı bir yer normalde zaten bakma ucuz diye aldım bir daha hazır sistem almak mı asla !
işte bu yüzden sevmiyorum ürünü alıyorsun. sonra arkanda duran yok sorun yaşadığın zaman.

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
incehesapta gamegarajda teknobiyotik de bu şekilde vatanı bu yüzden seviyorum evet pahalı ama satış sonrası hizmeti muhteşem ürün alırken resmen satış sonrasınıda almış oluyorsunuz böyle düşünün

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
incehesapta gamegarajda teknobiyotik de bu şekilde vatanı bu yüzden seviyorum evet pahalı ama satış sonrası hizmeti muhteşem ürün alırken resmen satış sonrasınıda almış oluyorsunuz böyle düşünün
Evet o konuda çok iyi zaten artık hazır sistem felan alınmaz kendin görüp alacaksın.

Beren

80+ Gold
45 gün cidden çok fazla bence tüketici mahkemesine şikayet edin.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
45 gün cidden çok fazla bence tüketici mahkemesine şikayet edin.
Az önce mail attım dönüş yapılmazsa yarın tüketici hakları mahkemesine başvuruda bulunacağım.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Top Bottom