Itopya şikayetleri artması

öğümcek adam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
591
anasayfada istisnasız bir tane itopya şikayeti görüyorum. şimdi anasayfada ise 3 tane şikayet var,itopyadan daha önce alışveriş yapıp memnun kalmıştım fakat 2 yıldan fazla oldu. itopya değişti mi?

Klasik TR adalet yavaş işliyor diye firmalar tarafından mağdur edilen kişi sayısı çok

Bu örnek biraz saçma hocam birisi görünce diğeride yazma gereği duyuyor
Bende sinerjiden memnun değilim bi kaç haftadır ama konusu görünce benimde yazasım içimi dökesim gelir

Bu örnek biraz saçma hocam birisi görünce diğeride yazma gereği duyuyor
Bende sinerjiden memnun değilim bi kaç haftadır ama konusu görünce benimde yazasım içimi dökesim gelir

Tebilon hakkında bir konu görmedim. Diğer yerlere göre nispeten biraz daha ucuzdu diye hatırlıyorum. Pc toplarsam ya tek tek alırım, ya da Tebilon'dan bakarım diye düşünüyorum.

Tebilon hakkında bir konu görmedim. Diğer yerlere göre nispeten biraz daha ucuzdu diye hatırlıyorum. Pc toplarsam ya tek tek alırım, ya da Tebilon'dan bakarım diye düşünüyorum.
teblion dedıgın sıteyı yalan yok bi kaç gündür görmeye başladım kı ben forumda daha önce forumda konusunu hatırlamıyorum

teblion dedıgın sıteyı yalan yok bi kaç gündür görmeye başladım kı ben forumda daha önce forumda konusunu hatırlamıyorum

Ben de es kaza denk geldim. Sonra bir kaç Youtuber'dan kasa toplama videosu gördüm. Buradan da hiç şikayet görmedim dediğin gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,481
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri