Yardım Itopya dan bir bilgisayar aldım. Ve çok pişmanım.

Yıllar önce İtopya'dan ev için apu sistem aldım. Bazen 2-3 dakika bazen 5-10 dakika çalıştıktan sonra kendiliğinden kapanıyordu. Kasayı kaç kere servise gönderdim, bir sorun bulunamadı dendi ama devam ediyordu. 2-3 aylık uğraşın sonucunda sorunun işlemciden kaynaklı olduğu tespit edildi.

Valla bahsedilen hiç bir platform da sorun yaşamadım ama tedbirli olmakta fayda var incehesap a da dikkat edilmeli bence mesela 4 5 ay önce dramli diye gösterilen M2 SSD piyasanin altına baya satıldı. Bir çok kişide aldı özellik kısmında da belirtiliyordu dram var olduğu müşteri hizmetleri üzerinden de teyit aldım ona istinaden aldım o ürünü alan herkese dramsiz M2 SSD yi çakmışlar iade edebilen etti edemeyen öylece kullandı. Vatanada dikkat edilmeli ürün alırken. Mağazadan mağazaya değişiyor tabii ama pc bölümde olanların çoğu low level bilgiye sahip satayimda prim alayım nasıl satarsam satayım kafasıyla milleti yanlış ürünlere yönlendirip prim kasiyorlar benim gözlemim o yönde satış sonrası zaten leş hdmı kablo alcaktım yanlışlıkla dp kablosu aldım eve geldim kutuyu açtım dışına dikat etmedim bir baktım dp ucu kanlonun neyse pakete geri koydum gittim en yakın mağazaya faturayla beraber dedim ürünü.kullanmadim iade etcem yada değişim istiyorum dedim arkada iade bölümüne gittim açtı uğraşmadı bile dedi iç paket açılmış iade alamam alsamda satamam diyor geri bir çok kez de o mağazadan alışveriş yaparken eksik kutu içerikli ürün mü satmadilar paketi açılmış ürün mü satmadilar işleri gelmeyince alamıyorum edemiyorum bahane arıyorlar .%100 eminim ki ürünü satarlar. Ama satamam edemem kafasında müşteriyi uyutup gönderme peşindeler
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Sanırım Ya tesadüf ya da cidden bu konuşma etkili oldu. Birilerinin kulağına gitti. Şöyle bir mail aldım, geri dönüş maili. Fakat lütfen bilgisayardan anlayan arkadaşlar üst tarafta ilettiğimiz sorunu Izleyebilirler mi? Böyle bir durum ram mlerden kaynaklı oluşabilir mi? Bana daha çok psu ya da işlemci gibi geldi.

Ekler

• me.webp
    me.webp
    23.2 KB · Hit: 32
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Sanırım Ya tesadüf ya da cidden bu konuşma etkili oldu. Birilerinin kulağına gitti. Şöyle bir mail aldım, geri dönüş maili. Fakat lütfen bilgisayardan anlayan arkadaşlar üst tarafta ilettiğimiz sorunu Izleyebilirler mi? Böyle bir durum ram mlerden kaynaklı oluşabilir mi? Bana daha çok psu ya da işlemci gibi geldi.

Hocam gelsin bi ürün eline dene bakalım sorun devam ederse THH falan yardır geç

tüketici hakem heyetine yazma konusunda herhangi bir deneyimim yok, bunu deneyebilirim. Fakat şöyle bir durum var. Yani ürünüm hakkında ben bilgi alamıyorum. Belki düzeltip gönderecekler. Ama şunu söyleyebilirim sizlere, 6 Ağustos ürünü teslim ettim. Şu an 5 Eylül deyiz, bir aydan fazla oldu. Bugün aradığımda bile. Bilgilerin ürün elimize ulaştığında size aktarabileceğini söylediler. Yani benim ürünlerim daha henüz onların elinde bile ulaşmamış. Yani tüketici hakem heyetine şu an yazmam doğru mu?
burada 20 iş günü sizin firma ile iletişime geçtiğiniz zaman başlar. onların eline ürünün geçip geçmemesine göre değil. sizin onlarla iletişime geçtiğinizin bir kanıtı varsa thh başvurabilirsiniz. 20 iş günü de aşağı yukarı 30 gün yapıyor.

Kartın macunu niye değişmiş

Kanka ben de 1 yıl önce itopyadan hazır sistem aldım. Bazen ayda 1 bazen hafta 1-2 durduk yere donuyor DRRRRRRRRRRRR diye hoparlörden güçlü bi ses geliyo ve 5-10 saniye sonra kasa kapanıp açılıyor. Normalde okul olduğu için ihtiyacım var diye uğraşmadım ama geçen bi arayım müşteri hizmetleriyle iletişim kurayım dedim. 15-20 dakika bekledim daha sıra 7'de falandı. Senin de hoparlöründen böyle bir ses geliyor mu?

Kanka ben de 1 yıl önce itopyadan hazır sistem aldım. Bazen ayda 1 bazen hafta 1-2 durduk yere donuyor DRRRRRRRRRRRR diye hoparlörden güçlü bi ses geliyo ve 5-10 saniye sonra kasa kapanıp açılıyor. Normalde okul olduğu için ihtiyacım var diye uğraşmadım ama geçen bi arayım müşteri hizmetleriyle iletişim kurayım dedim. 15-20 dakika bekledim daha sıra 7'de falandı. Senin de hoparlöründen böyle bir ses geliyor mu?
Kanka. Ben de öyle bir ses gelmiyor ama sanki böyle elektrik gitmesi gibi bir ses vardı. Böyle ince bir ses videoda belli oluyor. Istersen bi bak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kartın macunu niye değişmiş
Kanka tam olarak bilmiyorum, fakat ben güç kaynağı ya da işlemci İLE SORUN olur diye düşünmüştüm. Böyle bir mail attım kendilerine. Aldığım yanıtta aşağıda belli.

Ekler

• yNIT.webp
    yNIT.webp
    35.5 KB · Hit: 19
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,655
Üyeler
183,152
Son üye