Yardım İtopya dan bir bilgisayar aldım ve çok pişmanım

Reaksiyon skoru
9
Merhaba ilk açtığın konuya götürüyorum sizlere daha detaylı bilgi almanız adına.

ürünlerim geldi ve hâlâ kapanmaya durmadan devam ediyor hiçbir şey değişmedi sadece 40 gün bilgisayarsız kaldım işlerimi yapamadım.

Bu içeriği açma amacım tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlar var mı?

Merhaba ilk açtığın konuya götürüyorum sizlere daha detaylı bilgi almanız adına.

ürünlerim geldi ve hâlâ kapanmaya durmadan devam ediyor hiçbir şey değişmedi sadece 40 gün bilgisayarsız kaldım işlerimi yapamadım.

Bu içeriği açma amacım tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlar var mı?
Ürünlerin hepsi tek tek garantiye gitti mi? Serviste kontrol edildi mi?

Evet hepsi tek tek servise gitti kontrol edildi geri geldi fakat hala kapanıyor.
İşlemci ile PSU çok olası. Evdeki voltaj dengesiz mi ona da bakmak lazım. İşlemci ile PSU yu söküp distribütörü kimse ona gönder servisle kontrol etsinler bir daha. Araya itopyayı hiç sokma kutusuyla beraber gönder distribütör ile kontak kur bir bakalım olmadı başka bir teknik servise parasıyla yaptıracaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,422
Üyeler
183,279
Son üye
ZehraErgün
Geri