Neler Yeni

Vatan bilgisayardan sistem toplamak hakkında ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet Cihat Yavuz
Vatan bilgisayardan sistem toplıyacağım orda montajlatıp geri kalan güncellemeleri vs. Kendim yapmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı yada ne yapmam gerekiyor

Vatan'a pek güvenmediğim için ne kadar az iş yaptırsam o kadar iyi diye düşünüyorum. Bu konuda sizin düşüncelerinizi merak ediyorum

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
mantıklı. ben olsam montajıda kendim yaparım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
safa
itopyadan al montaj için ekstra ücret almıyolar ve deneme sürümü yükleyip test edip veriyolar. vatandan kat kat iyidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet Cihat Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
bir sorun yaşamazsın itopyaya gitsen 2 3 gün sonra gel al diyorlar lakin vatan bir tık pahalı ama ürünleri nedense hep sağlam çıkıyor incehesaptan aldığım dual ramlerin teki arızalı çıktı göbeğim ağrıdı değiştirene kadar lakin vatandan aldığım hiç bir ürünüm garantiye dahil gitmedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet Cihat Yavuz
itopyadan al montaj için ekstra ücret almıyolar ve deneme sürümü yükleyip test edip veriyolar. vatandan kat kat iyidir
Sistemi babam alıcak babamda siparişle gelmesini istemiyor gidip alalım diyor yoksa bende itopyadan almak itiyordum ama malesef çok kararsız kaldım ne yapsam bilmiyorum ve yarın sabahtan almaya gidiceZ
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir sorun yaşamazsın itopyaya gitsen 2 3 gün sonra gel al diyorlar lakin vatan bir tık pahalı ama ürünleri nedense hep sağlam çıkıyor incehesaptan aldığım dual ramlerin teki arızalı çıktı göbeğim ağrıdı değiştirene kadar lakin vatandan aldığım hiç bir ürünüm garantiye dahil gitmedi
Düzcede oturuyorum şu durumda pek gidip alma şansım yok ama eğer dediğin gibi vatan güvenilirse 3-5 krş fazla olsun önemli değik

Peki oradaki montaj yapan çalışanlara güvenmelimiyim

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Sistemi babam alıcak babamda siparişle gelmesini istemiyor gidip alalım diyor yoksa bende itopyadan almak itiyordum ama malesef çok kararsız kaldım ne yapsam bilmiyorum ve yarın sabahtan almaya gidiceZ
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzcede oturuyorum şu durumda pek gidip alma şansım yok ama eğer dediğin gibi vatan güvenilirse 3-5 krş fazla olsun önemli değik

Peki oradaki montaj yapan çalışanlara güvenmelimiyim
güven yada güvenme diyemem lakin firma benim açımdan güvenilir bugün inceden itopyada gamegarajdan aldınan ürünlerde dahil montaj hatası çıkıyor sonuçta

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammet Cihat Yavuz
güven yada güvenme diyemem lakin firma benim açımdan güvenilir bugün inceden itopyada gamegarajdan aldınan ürünlerde dahil montaj hatası çıkıyor sonuçta
Tamamdır ilgilendiğin için teşekkürler

Top Bottom