16yunus78
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Merhaba öncelikle ben 04/07/24 tarihinde vatan bilgisayardan bir sistem aldım yaklaşık 2 gün önceye kadar sistem onaylandı olarak görünüyordu sonra sistem montaj aşamasında evresine geçti ve 3 gündür aynı şekilde forumları kontrol ettim herkes 4 saat 1 gün gibi süreler konuşuyor benimki neden bu kadar uzun sürdü yazdığımda şuanda montaj aşamasında yoğunluk falan filan birşeyler dediler ama 3 gün montaj sürer mi ne kadar yoğun olabilir merak ettim acaba bilenler cevaplayabilirmi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca 10 temmuzda faturası çıktı bana gmailden yolladılar yani bunuda ekliyim dedimMerhaba öncelikle ben 04/07/24 tarihinde vatan bilgisayardan bir sistem aldım yaklaşık 2 gün önceye kadar sistem onaylandı olarak görünüyordu sonra sistem montaj aşamasında evresine geçti ve 3 gündür aynı şekilde forumları kontrol ettim herkes 4 saat 1 gün gibi süreler konuşuyor benimki neden bu kadar uzun sürdü yazdığımda şuanda montaj aşamasında yoğunluk falan filan birşeyler dediler ama 3 gün montaj sürer mi ne kadar yoğun olabilir merak ettim acaba bilenler cevaplayabilirmi?