Neler Yeni

Vatan bilgisayar sistem montaj aşamasında kaldı

16yunus78

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba öncelikle ben 04/07/24 tarihinde vatan bilgisayardan bir sistem aldım yaklaşık 2 gün önceye kadar sistem onaylandı olarak görünüyordu sonra sistem montaj aşamasında evresine geçti ve 3 gündür aynı şekilde forumları kontrol ettim herkes 4 saat 1 gün gibi süreler konuşuyor benimki neden bu kadar uzun sürdü yazdığımda şuanda montaj aşamasında yoğunluk falan filan birşeyler dediler ama 3 gün montaj sürer mi ne kadar yoğun olabilir merak ettim acaba bilenler cevaplayabilirmi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba öncelikle ben 04/07/24 tarihinde vatan bilgisayardan bir sistem aldım yaklaşık 2 gün önceye kadar sistem onaylandı olarak görünüyordu sonra sistem montaj aşamasında evresine geçti ve 3 gündür aynı şekilde forumları kontrol ettim herkes 4 saat 1 gün gibi süreler konuşuyor benimki neden bu kadar uzun sürdü yazdığımda şuanda montaj aşamasında yoğunluk falan filan birşeyler dediler ama 3 gün montaj sürer mi ne kadar yoğun olabilir merak ettim acaba bilenler cevaplayabilirmi?
Ayrıca 10 temmuzda faturası çıktı bana gmailden yolladılar yani bunuda ekliyim dedim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca 10 temmuzda faturası çıktı bana gmailden yolladılar yani bunuda ekliyim dedim
gelir besbelli yoğunluk olabilir çünkü çok fazla hazır sistem satışı oldu yakın zamanda vatanda anormal bir duurm yok

Ellerinde eksik parça varsa tedarik etmeyi bekliyorlardır.

Hadibe seninde çok olmuş ulan 2 aydır pc için çalışıyom aldım diye sevindim erken sevinmişiz sen hangi sistemi aldın
4070s/ r5 7500f'li sistemi aldım ekran kartı stoğu yok diye tahmin ediyorum demonte gelsin dedim artık süreç hızlansın diye m. hizmetleri demonte salı/çarşamba gönderilir dediler kandık bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,517
Üyeler
173,389
Son üye
xyzj
Geri