Arama sonuçları: *

1. Eyisha

Ryzen 3 3100 GTX 1650 süper nasıl

1650 super 8gb ram i3 10100f var bende senin dediğin özellkierle birebir deinlebilir hepsini oynatıyor ama asetto'da illa mod indirceksindir ben düşük sistem sunucularında oynuyorum yine bir donma vs oluyor ondan dolayı ahım şahım beklentin olmasın ama valo ve ets2 de keyfini bozmaz diyim sana
  2. Eyisha

15-19K Kasa Tavsiyesi

hocam benim imza sistem sizce ne kadar eder 2. piyasasına hakim değilim
  3. Eyisha

Pc yi fantazi şekilde yükseltmek istiyorum

bir sıvı soğutma içine de gıcırlı bir renk at anakart'ın kablolarını vs değiştir kasa siyah kırmızı ise o şekil kablolar al yada anasını satim bak ne geldi aklıma al akvaryum saf su al içine boşalt tüm sistemi su içine kur yanına da 2-3 köpekbalı at al sana fantezi sistem
  4. Eyisha

SISTEM ÇALISIYOR AMA EKRANA GORUNTU GELMIYOR

ve evet ekran gelmiyor sadece arza yaptıgında klavye mouse kulaklık fan ışığı çalışıyor kulaklıktan da windows açılma sesi geliyor ama ekran gelmiyor böyle çözüyorum ne kalıcı ne de kesin çözümdür bu 1704401189 evet kanka şans işi bende öyle diyorum ama kusura bakma bok gibi monitör sıkıntılı...
  5. Eyisha

SISTEM ÇALISIYOR AMA EKRANA GORUNTU GELMIYOR

bende de odyssey g3 23 inc 165hz modeli var ve bende bu sorunu yaşıyorum pc kafasına göre açılıyor sorunu kalıcı olarak değil ama şöyle çözüyorum ( TAMAMEN ŞANSA BAĞLI ÇÖZÜM HEP OLMUYOR) önce arkadaki düğmeden elektriğini kesiyorum durmadan açma tuşuna basıyorum tak tka tka tak tak tak diye...
  6. Eyisha

PC mi PS5 mi sorun derin detaylar aşağıda

normalde pc'n var ps5 al yıllık üyelikle keyfine bak derdim de allah 1650 nin belasını versin bende de var koşa koşa pc al adam akıllı donmadan oyun oynamanın tadını çıkar
  7. Eyisha

İkisi arasında kaldım sizce hangisi

o zaman ryzen alsın upgrade'i daha rahat ben 1. sistem diyorum
  8. Eyisha

Bilgisayar bileşenleri fiyatları düşer mi ?

Kanka bu başlık forum açıldığından beri dönüp dolaşıyor ben asla bir şeyin fiyatının düşeceğine inanmıyorum artık iyi forumlar umarım hep böyle umutlu kalırsın <3.
  9. Eyisha

Çözüldü✓ Babam Vatandan PC Almış, Bakar Mısınız?

kanka kusura bakma da AKPŞDLASŞFDKSAJFKLASDDASİŞJKLFDASLKŞFASD git iade ettir Allah aşkına babanın alın terine yazık 12k ne bu sistem için ya
  10. Eyisha

Ekran kartsız sistem tavsiyesi

hocam o psu elinde patlamasın ?
  11. Eyisha

Nasıl bir Pc Lazım ?

he adam sırf bir oyun için diyo oynayacak kutuya koyacak sistemi
  12. Eyisha

Şu Zamanda Ryzen 5000 sistem toplanır mı?

bu ne la ben sistemimi bu fiyata aldım aboooo üst seviye pc lerin fiyat neymiş böle
  13. Eyisha

Ailemi pc almak için nasıl ikna edebilirim?

helal böyle devam beleşe yok bir şey kankam malesef
  14. Eyisha

Ailemi pc almak için nasıl ikna edebilirim?

valla benimkiler de uzak bakıyordu derslerden koparsın dediler bende bana verdikleri parayla 1 yıl köpek gibi biriktirdim anca pc nin yarısı etti 2k toplayabildim acıdılar aldılar emeksiz aş olmazın ne demek oldugunu böyle anladım
  15. Eyisha

Sistem Bilgisi Hk. / CS:GO

hayırlı olsun da o anakart ne öyle ya benim 15 yıllık eski pc nin anakartı öyle kahverengi el yapımı gibi duruyordu
  16. Eyisha

Babam Bilgisayarı Kendim Toplamama İzin Vermiyor

mahalle bilgisayarcısına vereceğine tefeciye ver en azından işinin ehli adama gider 1624303503 ha vursun anlının ortasına dimi iyi fikir benide çagırsın zevkle otururum yanında
  17. Eyisha

Ne sıklıkla temizlik yapmalıyım?

3-4 aya bir tozlarını alıyorum ben
  18. Eyisha

GAMEGARAJ hakkında sorularım

kuzenim 3.5 ay önce şubatın sonunda sistem aldı 6k ya ve hala cayır cayır çalışıyor cok iyi sistem
  19. Eyisha

Herkes Setuplarını Atabilir mi?

kanka kusura bakma da o monitorü görünce patlattım kahkahayı fsdkalşasdkfaşsifklaşsd
Top Bottom