Neler Yeni

SISTEM ÇALISIYOR AMA EKRANA GORUNTU GELMIYOR

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
Merhaba samsung idyssey g4 monitör var pc açıyorum, standbymode diyor görüntü gelmiyor güncelleme yaparken bi anda kapandı napmalıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba samsung idyssey g4 monitör var pc açıyorum, standbymode diyor görüntü gelmiyor güncelleme yaparken bi anda kapandı napmalıyım?
lütfen yardım edin

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Sistem + Monitör

Konu açın bakalım.
konu açtım aslındada çok cevap gelmedi arka planda kaldı konu linki vereyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu
!!!hocam konu dışı!!! ama ben laptopumda şöyle bi sorun yaşıyorum çözemedim ısınma problemi vs yok şarjdayken asla olmuyor pildeyken oluyor ramlari test ettim tek tek yine oluyor yani ramlerle alakalı değil diye düşünüyorum laptop pilde çalışırken aniden ekran pat diye kapanıyor pc de kapanıyor bilgisayarın logosu geliyor ve parola ekranına geliyor sankli ben sıfırdan başlatmışım gibi hızlı başlatmayı otomatik yeniden başlatmayı falan kapattım yiner devam ediyor yardımcı olabilecek varmı
Bataryayı sök şarjda çalıştır kapanacak mı bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu

lütfen yardım edin
Ne tür bi güncelleme ve sorununuz ilk nasıl karşınıza çıktı

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

lütfen yardım edin
bende de odyssey g3 23 inc 165hz modeli var ve bende bu sorunu yaşıyorum pc kafasına göre açılıyor sorunu kalıcı olarak değil ama şöyle çözüyorum ( TAMAMEN ŞANSA BAĞLI ÇÖZÜM HEP OLMUYOR)

önce arkadaki düğmeden elektriğini kesiyorum durmadan açma tuşuna basıyorum tak tka tka tak tak tak diye sonra klavye mouse interne ttüm kabloları çıkarıp geri takıyorum sonra arkadaki düğmeyi geri açıyorum ve pcyi çalıştırıyorum %70 ihtimalle ekran geliyor ama kronik sıkıntı bu sanırım keyfine göre ekran geliyor bazen gelmiyor 2-3 saat sonra deneyince açılıyor tam çözümü bulamadım vallaha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,313
Üyeler
164,646
Son üye
consinov
Top Bottom