Neler Yeni

SISTEM ÇALISIYOR AMA EKRANA GORUNTU GELMIYOR

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
Merhaba samsung idyssey g4 monitör var pc açıyorum, standbymode diyor görüntü gelmiyor güncelleme yaparken bi anda kapandı napmalıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba samsung idyssey g4 monitör var pc açıyorum, standbymode diyor görüntü gelmiyor güncelleme yaparken bi anda kapandı napmalıyım?
lütfen yardım edin

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Asım
bende de odyssey g3 23 inc 165hz modeli var ve bende bu sorunu yaşıyorum pc kafasına göre açılıyor sorunu kalıcı olarak değil ama şöyle çözüyorum ( TAMAMEN ŞANSA BAĞLI ÇÖZÜM HEP OLMUYOR)

önce arkadaki düğmeden elektriğini kesiyorum durmadan açma tuşuna basıyorum tak tka tka tak tak tak diye sonra klavye mouse interne ttüm kabloları çıkarıp geri takıyorum sonra arkadaki düğmeyi geri açıyorum ve pcyi çalıştırıyorum %70 ihtimalle ekran geliyor ama kronik sıkıntı bu sanırım keyfine göre ekran geliyor bazen gelmiyor 2-3 saat sonra deneyince açılıyor tam çözümü bulamadım vallaha
Bu bir çözüm yöntemi değil tamamen şans işi :D

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
bende de odyssey g3 23 inc 165hz modeli var ve bende bu sorunu yaşıyorum pc kafasına göre açılıyor sorunu kalıcı olarak değil ama şöyle çözüyorum ( TAMAMEN ŞANSA BAĞLI ÇÖZÜM HEP OLMUYOR)

önce arkadaki düğmeden elektriğini kesiyorum durmadan açma tuşuna basıyorum tak tka tka tak tak tak diye sonra klavye mouse interne ttüm kabloları çıkarıp geri takıyorum sonra arkadaki düğmeyi geri açıyorum ve pcyi çalıştırıyorum %70 ihtimalle ekran geliyor ama kronik sıkıntı bu sanırım keyfine göre ekran geliyor bazen gelmiyor 2-3 saat sonra deneyince açılıyor tam çözümü bulamadım vallaha
ve evet ekran gelmiyor sadece arza yaptıgında klavye mouse kulaklık fan ışığı çalışıyor kulaklıktan da windows açılma sesi geliyor ama ekran gelmiyor böyle çözüyorum ne kalıcı ne de kesin çözümdür bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu bir çözüm yöntemi değil tamamen şans işi :D
evet kanka şans işi bende öyle diyorum ama kusura bakma bok gibi monitör sıkıntılı model yaz gelsin satıcam vallaha yeni bir şey alcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu
Farklı portlarla görüntü almaya çalışın monitörün gücünü kesip biraz bekledikten sonra tekrar takın vs basit yöntemlerle çözmeyi deneyelim ama güncelleştirme sırasında bilgisayar kapandı diyorsunuz bana sıkıntı gibi geldi

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Asım
Farklı portlarla görüntü almaya çalışın monitörün gücünü kesip biraz bekledikten sonra tekrar takın vs basit yöntemlerle çözmeyi deneyelim ama güncelleştirme sırasında bilgisayar kapandı diyorsunuz bana sıkıntı gibi geldi
Windows çökmüş olma riski var mı ?

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
Top Bottom