Neler Yeni

SISTEM ÇALISIYOR AMA EKRANA GORUNTU GELMIYOR

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
Merhaba samsung idyssey g4 monitör var pc açıyorum, standbymode diyor görüntü gelmiyor güncelleme yaparken bi anda kapandı napmalıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba samsung idyssey g4 monitör var pc açıyorum, standbymode diyor görüntü gelmiyor güncelleme yaparken bi anda kapandı napmalıyım?
lütfen yardım edin

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Asım
Kasa ile alakalı ise Bios pili çıkarıp takmayı deneyin, kabloları çıkarıp geri takın, monitör ile alakalıysa hiç görüntü gelmezdi.

ya güncellemeleri denetdeydi ayarlardaki winsows surumunu falan tamamladi display guncellemesine hata verdi yeniden denetleye bastım bi anda her şey gitti
En iyisi Samsung destek ekibine başvurmak.

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Arda Yıldırım
ya güncellemeleri denetdeydi ayarlardaki winsows surumunu falan tamamladi display guncellemesine hata verdi yeniden denetleye bastım bi anda her şey gitti
Nasıl anlatırım bilemedim de monitörün menüsünden giriş kısımlarını kontrol edebilir misiniz. Display port, hdmi1, hdmi2 gibi onla alakalıdır belki.

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
Nasıl anlatırım bilemedim de monitörün menüsünden giriş kısımlarını kontrol edebilir misiniz. Display port, hdmi1, hdmi2 gibi onla alakalıdır belki.
soruce hdmi1 kabloda hdmi takili

konu güncel arkadaşlar lütfen yardım edin daha yeni aldım sistemi sistem rx 6700 xt r5 7500f

Son düzenleme:

asko56

80+ Silver
merhaba kasayı sök git televizyona tak çalıştır monitör den kaynaklı olabir eger onu yemez ise

bios pilini çıkar kasanın arkasında güç kaynagını kapat ve 2 dk boyunca power butonuna bas statik elektirigi boşalt ve bios u resetle sonra bios pilini tak sistemi çalıştır

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
merhaba kasayı sök git televizyona tak çalıştır monitör den kaynaklı olabir eger onu yemez ise

bios pilini çıkar kasanın arkasında güç kaynagını kapat ve 2 dk boyunca power butonuna bas statik elektirigi boşalt ve bios u resetle sonra bios pilini tak sistemi çalıştır
bios pili ne? ve windows cokmus olabilir mi guncelleme yaparken hata verdi yeniden yap degidimde kapandi

asko56

80+ Silver

asko56

80+ Silver
windows cokmus olabilir mi yani
aynısı benimde başıma geldi xbox series s im ve pc var çakışmıştı siyah ekran da kalmıstı 2 sinide ayrı kapatıp ilk xbox ı açmıştım görüntü geldi sonra pc yi açtım düzelmişti çakışma olmustu farklı bir ekran varsa evinizde televizyon gibi oraya baglayın çalıştırın gene aynı durumda ise

bios pilini çıkarın bios a reset atın oda kurtarmaz ise windows format

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
aynısı benimde başıma geldi xbox series s im ve pc var çakışmıştı siyah ekran da kalmıstı 2 sinide ayrı kapatıp ilk xbox ı açmıştım görüntü geldi sonra pc yi açtım düzelmişti çakışma olmustu farklı bir ekran varsa evinizde televizyon gibi oraya baglayın çalıştırın gene aynı durumda ise

bios pilini çıkarın bios a reset atın oda kurtarmaz ise windows format
dosyalar bostu zaten hic bise yoktu icinde direk yeniden windows kursam ama bilmiyorum ki windows coktu mu bide monitorun kablosu televizyonun girisine bi turlu girmiyo

asko56

80+ Silver
dosyalar bostu zaten hic bise yoktu icinde direk yeniden windows kursam ama bilmiyorum ki windows coktu mu bide monitorun kablosu televizyonun girisine bi turlu girmiyo
tabikide girmez monitörün display port ile baglıdır televizyona ise hdmi üzerinden baglamanız gerekiyor

Top Bottom