Mağazaları var,babanız hiç güvenmiyorsa başına adam dikip bir şey olursa dövtürtebilir (!)Arkadaşlar bugün 2060lı bir sistem aldık gamegarajdan babam pek güvenemedi ama aldı GameGarajın güvenilirliğini kanıtlayacak şeyler atar mısınız lütfen babama göstereceğim içi rahat olsun
İnsta hasancalis0. İstersen telefonla arayıp istediklerinizi sorabilirsiniz. Hiç kuşkunuz olmasın çok güvenilir firma.Arkadaşlar bugün 2060lı bir sistem aldık gamegarajdan babam pek güvenemedi ama aldı GameGarajın güvenilirliğini kanıtlayacak şeyler atar mısınız lütfen babama göstereceğim içi rahat olsun
kuzenim 3.5 ay önce şubatın sonunda sistem aldı 6k ya ve hala cayır cayır çalışıyor cok iyi sistemArkadaşlar bugün 2060lı bir sistem aldık gamegarajdan babam pek güvenemedi ama aldı GameGarajın güvenilirliğini kanıtlayacak şeyler atar mısınız lütfen babama göstereceğim içi rahat olsun
Ben alışveriş yaptım. Siparişi verdim ertesi gün pc elimdeydi bi sıkıntım olduğunda canlı desteğe yazıyorum ilgileniyorlar.Arkadaşlar bugün 2060lı bir sistem aldık gamegarajdan babam pek güvenemedi ama aldı GameGarajın güvenilirliğini kanıtlayacak şeyler atar mısınız lütfen babama göstereceğim içi rahat olsun
mağazaları mesela. gamegaraj yazınca mağazaları otomatikmen çıkıyor. ayrıca forumda çoğu kişi alışveriş yapmıştır. ben hariçArkadaşlar bugün 2060lı bir sistem aldık gamegarajdan babam pek güvenemedi ama aldı GameGarajın güvenilirliğini kanıtlayacak şeyler atar mısınız lütfen babama göstereceğim içi rahat olsun
MalesefŞehir olarak neredesin.
Mağazaları var, istanbul anadolu yakasında.
Benim babamda öyle bir garanti işi çıkmıştı götürdü
O kadar çok beğendi ki mağazalarını, ve ilgilerini eğer istanbulda anadolu yakasında oturuyorsan bir götür
Magaza outemu dedi de bana gelenler de content, sorayım dedim teşekkürlerContent.