Arama sonuçları: *

1. Garbajosa

Rüya sistem bitiyor… Son dokunuşlar

Henüz tam olarak bitmedi ama şimdilik bu şekilde.Tamamen bittiğinde video atıcam.
  2. Garbajosa

Üşenmezsem bu gece sistem bitiyor :)
  3. Garbajosa

6 aydır kafamda olan projeyi bitirmek üzereyim. Sisteme yeni eklemeler geliyor. Toplamak için sabırsızlanıyorum. Bittiğinde muhtemelen şöyle bir şey olacak;
  4. Garbajosa

Evimde topraklama yok elektrikçi role takacak

Şu üst seviye devre şemasını çizen ya da çizdiren her kim ise kaçak sömürücümüz nereye nasıl deşarj oluyormuş bir anlatsada bişeyler öğrensek.
  5. Garbajosa

Çözüldü✓ 7800x3d + 4080S Sipariş Onayı - Lütfen Yardım

Birebir aynı sistemi kullanıyorum. Bu sıvı soğutma ile 4k da 63 derece üzerine çıkmıyor işlemci. Deepcool'u hafife almayın. Gayet iyi ve kaliteli bir soğutucu.
  6. Garbajosa

Topladığım 2.Sistem Bu Daha Mantıklı Geldi. (Belki ilerde bunu alabilirim.)

Hesaplamada hata yok mu? Gaming %186, workstation %141 olması lazım.
  7. Garbajosa

Sıvı soğutucu üzecek gibi bu arada. Yük altında ciddi ses yapmaya başladı.
  8. Garbajosa

Konu biraz uzun olacak. Sizlere pandemi zamanından bugüne kadar adım adım sistem toplama serüvenimi anlatmak istiyorum. 2021 pandemi zamanı. Kapanmaların olduğu dönem. Aynı zamanda mining zamanı. Ekran kartı bulunamıyor. Miningciler, mağazalar tek ekran kartı satmadığı için hazır sistemleri...
  9. Garbajosa

Çözüldü✓ Topladığım Sistemi yorumlar mısınız?

Tüm parçaları akakçeden araştırıp en pahallı olan yerden mi aldınız anlamadım. Bu sisteme 28k inanılmaz pahalı olmuş.
  10. Garbajosa

Sistem yükseltme hakkında (Tüm parçalar alındı)

Sanırım dertsiz başıma dert aldım. Biosu güncelledim ancak sistemde sıkıntılar var. 1- İşlemci boştayken 60 derece civarında geziyor. Bazen%2 kullanımda bile 70dereceleri görüyor. Stres testi yapmayı denemedim bile. 2- Expo açınca sistem bazen boot etmiyor. Etse bile çok uzun sürüyor. 3- Sistem...
  11. Garbajosa

Akşam eve gelince bendeki TH240 soğutucuyu bir test edeyim dedim. Önce biostan cpb'yi açtım. Böylece işlemci tam güçte çalıştı. Ardından Aida64 ile 10dk lık bir stres testi yaptım. Sonuç beni şaşırttı. İşlemci 4150mhz de 69dereceyi geçmedi. Sanırım TH240'a biraz haksızlık yapmışım. Corsairin...
  12. Garbajosa

Dayanamadım sıvı soğutucuyu da değiştiriyorum. 5600x işkemciyi pbo açıkken soğutamayan th240 eminim 7800x3d ye yetmeyecekti. Bu nedenle Corsair icue h150i elite lcd xt sipariş ettim. Yaptık bir iş tam yapalım. :)
  13. Garbajosa

O kadar çok test okudumki artık soracak birşeyim kalmadı. :) Artık tek temennim psu seçimimden dolayı pişman olmamak.
  14. Garbajosa

Konuya herhangi bir yanıt gelmemiş olsa da açtığım konuyu tamamlamak için son durumu yazıyorum. Tüm parçaları sipariş ettim ve muhtemelen yarına kadar her şey elime geçmiş olacak. Sistemin son hali; Kasa : Asus Tuf GT501 ( Eski sistemimden kalan kasa) Anakart: Asus Tuf x670-E PLUS-WIFI (İlk...
  15. Garbajosa

4070Tİ ve 7800X3D toplama kasa önerisi 62k Bütçe

Haklısın ama zaten 1k dan fazla zam yaptılar işlemciye. Pazartesi günü 12k olan tray versiyonu şuan 13.5k civarı.
  16. Garbajosa

4070Tİ ve 7800X3D toplama kasa önerisi 62k Bütçe

Kaç gündür 7800x3d siparişi vermekten son anda vazgeçiyorum. 9 ocakta CES fuarında AMD 8000 serisini duyuracakmış. Belkide bekleyip 8800x3d almak daha mantıklı olacak.
  17. Garbajosa

Anakartın görselinde wifi logosunu gördüğüm için başlığa dikkat etmeden sipariş etmiştim. Dolayısıyla wifi özelliği olmayan model geldi elime. Sizce iade etmeli mi? İnterneti LAN üzerinden kullanıyorum ama gamepadlar için iyi oluyordu wifi-bluetooth özelliği.
  18. Garbajosa

Siparişi geçiyorum. Ne diyorsunuz bu sepete
  19. Garbajosa

Psu da anlık indirim oldu. Şansa yakaladım ve onu aldım. Diğerleri için gün içerisinde tavsiye bekliyorum.
  20. Garbajosa

Merhaba Yeni yıl gelmeden sistemi yükseltmeyi düşünüyorum. Bu nedenle bir sepet hazırladım. onu değil şunu al diyeceğiniz bir öneri olursa duymak isterim. Eski sistemimde; Asus tuf b550 plus anakart 5600x işlemci 2x8gb ram 3070ti ekran kartı asus rog 750w güç kaynağı vardı. Ben bu sisteme...
Top Bottom