Arama sonuçları: *

1. Gordiac

Nasıl bir bilgisayar toplayabilirdin ?

Kime göre neye göre belki adam içindeki açlığı tatmin etmek istiyor :D
  2. Gordiac

Bak sana diyorum ki milyarder'sin ve hiç bir şeyi kısmana gerek yok ne soğutmadan nede başka bir şeyden :D 1634650310 Adamlar bilgisayarlara resmen şehir tesisatı düşüyorlar ya :D
  3. Gordiac

Hayalin bile fakir usta adamlar 256 gb ram yerleştiriyor :D
  4. Gordiac

Merhaba ben her ne kadar teknoloji meraklısı olsam da teknik donanım hakkında bilgiye sahip değilim ve şimdi youtube üzerinden 150 bin tl bilgisayar toplama videosuna göz attım . Aslında merak ettim acaba siz bir milyarder olsaydınız nasıl bir bilgisayar toplardınız ? Yani demek istediğim...
  5. Gordiac

MSI vs Monster Laptop Kararsızlığı

Çok mantıklı bencede bunu al
  6. Gordiac

7500 - 8000 arası bu sistem alınır mı ?

Teşekkür ederim dikkate alacağım
  7. Gordiac

ya zaman var zaten hocam da işte genelde forum da kullanmam bilgisayar bileşenlerinden de pek anlamam sadece genel olarak bir sistem tavsiyesi istiyorum sizden o kadar :) teknoloji cahiliyim biraz :D 1612779307 Sistem tavsiyeniz varsa bakabilirmiyim . inceleme amaçlı
  8. Gordiac

kusura bakmayın aşırı bilgisayardan anlamam
  9. Gordiac

tavsiyelerini alabilirim hocam ? :)
  10. Gordiac

tavsiyelerin varmı acaba bu konuda ?
  11. Gordiac

--------------------------------------------------------------------------- KASA HARİCİ --------------------------------------------------------------------------- Mouse Rampage Shine RGB ( 215 TL ) Mouse Pad Antech RGB Düz Siyah 80x30 cm Gaming Oyuncu Mousepad ( 160 TL ) Klavye Rampage...
Top Bottom