Neler Yeni

MSI vs Monster Laptop Kararsızlığı

BNurullah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bilal Koç
selam dostlar, 13-14k bandında Yazılım işlerimi halledebileceğim yeri geldiğinde oyun oynayabileceğim teknik bozukluklarla başımı ağrıtmayacak bir laptop arayışı içerisindeyim ve başlıktanda anlaşılacağı gibi iki marka ve aynı fiyat aralığında farklı özellikler... Bu yüzden Monster bi tık daha alasım var, düşünceleriniz nedir?

Ekler

• Screenshot 2021-08-21 at 18-37-06 MSI GF63 THIN 10SC-004TR i7-10750H 16GB DDR4 GTX1650 GDDR6 4...png
    Screenshot 2021-08-21 at 18-37-06 MSI GF63 THIN 10SC-004TR i7-10750H 16GB DDR4 GTX1650 GDDR6 4...png
    38.1 KB · Hit: 41
  • as.PNG
    as.PNG
    22.3 KB · Hit: 46
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed Albayrak
çoğu şey aynı fakat monsterın ekran kartı çok iyi. ama dikkat et monster laptopda ısınma sorunu yaşayanlar var diye biliyorum ayrıca monster free dos diğerinde windows 10 home var ilk başta orijinal kullanmanı tavsiye ederim eğer bi sıkıntı çıkarsa çakma wiimdows kullandığın için garantiye yollayamayabilirsin. bana sorarsna masaüstü al ısınma sorunu yaşamazsın.

BNurullah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bilal Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çoğu şey aynı fakat monsterın ekran kartı çok iyi. ama dikkat et monster laptopda ısınma sorunu yaşayanlar var diye biliyorum ayrıca monster free dos diğerinde windows 10 home var ilk başta orijinal kullanmanı tavsiye ederim eğer bi sıkıntı çıkarsa çakma wiimdows kullandığın için garantiye yollayamayabilirsin. bana sorarsna masaüstü al ısınma sorunu yaşamazsın.
Ram, ekran kartı ve depolama farkları var. Masaüstünden ziyade dizüstü tercihim. Monsterda da win10 alabilirim sorun değil o. MSI tamam malzemesi kalite diyorlar Monster'a plastik, her ikisinin forumlarında övende çok dövende. Monster seçerek zar atmalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed Albayrak
Ram, ekran kartı ve depolama farkları var. Masaüstünden ziyade dizüstü tercihim. Monsterda da win10 alabilirim sorun değil o. MSI tamam malzemesi kalite diyorlar Monster'a plastik, her ikisinin forumlarında övende çok dövende. Monster seçerek zar atmalı mıyım?
ben olsam evet monster ı tercih ederdim diğerine göre aynı fiyat olmasına rağmen çok daha iyi alabiliyorsan windows 10 da al çok iyi bi sıkıntı çıkarsa rahatça garantiye verebilirsin ama aklımda bi laptop daha var istersen onu da atayım.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Okan Aslantaș
ben olsam evet monster ı tercih ederdim diğerine göre aynı fiyat olmasına rağmen çok daha iyi alabiliyorsan windows 10 da al çok iyi bi sıkıntı çıkarsa rahatça garantiye verebilirsin ama aklımda bi laptop daha var istersen onu da atayım.
Sacmalama win 10 almasina ne gerek var. Bosuna para. Cmd üzerinden bedava aktif eder. Ayrica monsterdan daha iyi laptoplar o fiyata

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed Albayrak
aynen bu fena değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sacmalama win 10 almasina ne gerek var. Bosuna para. Cmd üzerinden bedava aktif eder. Ayrica monsterdan daha iyi laptoplar o fiyata
işte öyle yaparsan ve mopnsterlarda genelde çok sıkıntı çıkar çıkarsa eğer garantiye yollayamazsın götürürsün bi tamirciye hoop çakarlar çakma patrçaları yollarlar hayırlı olsun.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Okan Aslantaș
aynen bu fena değil

işte öyle yaparsan ve mopnsterlarda genelde çok sıkıntı çıkar çıkarsa eğer garantiye yollayamazsın götürürsün bi tamirciye hoop çakarlar çakma patrçaları yollarlar hayırlı olsun.
Attigim hp daha iyi onu alabilir. Msi olanin sistemi cok dusuk fiyatina gorr

BNurullah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bilal Koç
Bunu al derken bana gerçekten önemli ve iyi bir sebep söylemelisiniz ki bende her iki markadan vazgeçip bunu sipariş edebiliyim :)

Nedir?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
? Ne alaka ?

BNurullah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bilal Koç
veya Excalibur G770'i nasıl değerlendiriyorsunuz

ve anlamadığım olay şurda biri i5 1650ti vs ile 13k olurken monster nasıl oluyorda i7 3080 vs vs ile 13k?

Ekler

• Screenshot 2021-08-21 at 19-16-54 Bilgisayar Özelleştirme Casper com tr.png
    Screenshot 2021-08-21 at 19-16-54 Bilgisayar Özelleştirme Casper com tr.png
    13.1 KB · Hit: 19

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
İkisi de değil

Ama o ikisi arasından monster demeyen fanboydur.

veya Excalibur G770'i nasıl değerlendiriyorsunuz

ve anlamadığım olay şurda biri i5 1650ti vs ile 13k olurken monster nasıl oluyorda i7 3080 vs vs ile 13k?
Dostum bütçen varsa bunu al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,659
Üyeler
168,661
Son üye
fatihbey00
Top Bottom