Neler Yeni

Nasıl bir bilgisayar toplayabilirdin ?

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Merhaba ben her ne kadar teknoloji meraklısı olsam da teknik donanım hakkında bilgiye sahip değilim ve şimdi youtube üzerinden 150 bin tl bilgisayar toplama videosuna göz attım .

Aslında merak ettim acaba siz bir milyarder olsaydınız nasıl bir bilgisayar toplardınız ?

Yani demek istediğim öyle bir toplama bilgisayar olsun ki dünyanın en güçlüleri arasına girebilsin ayrıca eminim forum içerisinde müthiş derece de bilgisayar toplayan arkadaşlar olacaktır .

Max imre

80+ Bronze
Var ya ben olsam şöyle yapardım:
Şimdi ben genelde tps ve rpg tarzı oyunları genelde konsolda oynuyorum. O oyunlar hariç fps ve haritalı strateji rpg gibi oyunları genelde pc'de oynuyorum.

Şöyle yaparım:
Ana kart Asus ya da msi'ın son modellerinden fark etmez.
Ekran kartı nvidia olacak o da son modellerden.
İşlemci amd ryzen serisinden. Ryzen 9 olabilir.
Ram 16 gb yeterli benim için beki 24 gb'de olabilir yine de.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Merhaba ben her ne kadar teknoloji meraklısı olsam da teknik donanım hakkında bilgiye sahip değilim ve şimdi youtube üzerinden 150 bin TL bilgisayar toplama videosuna göz attım .

Aslında merak ettim acaba siz bir milyarder olsaydınız nasıl bir bilgisayar toplardınız ?

Yani demek istediğim öyle bir toplama bilgisayar olsun ki dünyanın en güçlüleri arasına girebilsin ayrıca eminim forum içerisinde müthiş derece de bilgisayar toplayan arkadaşlar olacaktır .
Ekran kartını RTX 3090 2X NVLink yapardım kesinlikle.

İşlemciyi 5950X seçerdim tekil çekirdeğe önem veriyorum şahsen 64 çekirdeğe gerek yok bence.

Anakart en üst seviye X570 tabii ki.

RAM 64GB veya 128GB yapardım kapasite çok önemli değil bence ama çip kalitesi mükemmel olacak.

Bir de işlemci ve ekran kartlarına sağlam bir custom sıvı soğutma kurarım. O konuyu baya abartırdım bak 😁

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Var ya ben olsam şöyle yapardım:
Şimdi ben genelde tps ve rpg tarzı oyunları genelde konsolda oynuyorum. O oyunlar hariç fps ve haritalı strateji rpg gibi oyunları genelde pc'de oynuyorum.

Şöyle yaparım:
Ana kart Asus ya da msi'ın son modellerinden fark etmez.
Ekran kartı nvidia olacak o da son modellerden.
İşlemci amd ryzen serisinden. Ryzen 9 olabilir.
Ram 16 gb yeterli benim için beki 24 gb'de olabilir yine de.

Hayalin bile fakir usta adamlar 256 gb ram yerleştiriyor :D

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Usta o kadar ram fazla ısınmaktan başka bir işe yaramaz. :D

Bak sana diyorum ki milyarder'sin ve hiç bir şeyi kısmana gerek yok ne soğutmadan nede başka bir şeyden :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartını RTX 3090 2X NVLink yapardım kesinlikle.

İşlemciyi 5950X seçerdim tekil çekirdeğe önem veriyorum şahsen 64 çekirdeğe gerek yok bence.

Anakart en üst seviye X570 tabii ki.

RAM 64GB veya 128GB yapardım kapasite çok önemli değil bence ama çip kalitesi mükemmel olacak.

Bir de işlemci ve ekran kartlarına sağlam bir custom sıvı soğutma kurarım. O konuyu baya abartırdım bak 😁

Adamlar bilgisayarlara resmen şehir tesisatı düşüyorlar ya :D

RB.01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ranim Bakkour
Merhaba ben her ne kadar teknoloji meraklısı olsam da teknik donanım hakkında bilgiye sahip değilim ve şimdi youtube üzerinden 150 bin TL bilgisayar toplama videosuna göz attım .

Ben olsam işlemci olarak Amd threadripper 3990x
En üst model trx40 anakart
Ekran kartı olarak rtx 3090
Ram olarak 128gb rgb marka belli değil ama değer olarak 5000mhz cl14 -var mı bilmem-
Depolama olarak da 8tb ssd okuma değeri 7200mb yazma da 6000den az olmasın
Hdd olarak da 8tb
Psu da 1200w 80+ platinum
Sıvı soğutma, kasa ve son dokunuşlar falan işte

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,632
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Nano bilgisayar toplardım

RB.01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ranim Bakkour
Milyardersiniz dediniz ben de hiçbir şekilde hiçbir şeyden kısmadım amma da abarttım biliyorum da sonuçta milyarderim istediğim kadar abartırım :D

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Geçen sene para olsaydı şu an,
3400g
8x2 ram
B450m s2h
Netac n535s 480gb
Gamegaraj kasa-psu (550w)
Acer 7hz 1ms IPS Monitör
Böyle bir sistemim oluyordu. 4.5k ya geliyordu ama alamadım.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,593
İsim
Kürşat
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,659