Arama sonuçları: *

1. Itonlyconcernsme

2.el ucuz yollu valorant ve CS 150-200 FPS verecek PC toplama yardım

3kya hurdacı,pazar pazar gezip 130 150 fps alabilecek sistem belki toplayabilirsin.
  2. Itonlyconcernsme

90000 TL Toplama Bilgisayar

Asusa tuf serisine bu kadar takma gereksiz pahalı. Ekran kartını da en az 16 gb vramli bir şey seç. İşlemci de ryzen 3d serisinden kaliteli bir şey olsun.
  3. Itonlyconcernsme

Sistemime neler önerirsiniz? (bem beyaz olması ve şık durması için)

Monitör tutacağı yakın zamanda alacağım ama dik olarak bir monitör belki bütçemi aşabilir. Raf yaptıramam ev kira. Ekran kartı boyarsam hangi boya akmaz veya erimez?
  4. Itonlyconcernsme

Sistemime neler önerirsiniz? (bem beyaz olması ve şık durması için)

Yakında beyaz mouse,beyaz rgbli thermalright soğutucu alıcam ve bir tane ram slotum boş şuan soğutucunun oturması için diğer soğutucu gelince oraya da ram takıcam üste de 3 fan takıcam beyaz. Ayrıyetten ekran kartını beyaza boyamayı düşündüm. Setupım için önerileriniz neler?
  5. Itonlyconcernsme

BEYAZ SİSTEMLERİNİZİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞIN

vay babayın bel kemiğine tükürim bu nasıl bir canavar maşallah hocam
  6. Itonlyconcernsme

Tayland'dan PC toplarsam TÜRKIYE DE calisir mi?

Sistem çalışır ama evet psu yu türkiyeden ve sertifikalı almaya dikkat et. Güvenilir bir marka olsun. Akım korumalı priz de al kendine.
  7. Itonlyconcernsme

52k fiyata 4070 TI SUPER,INTEL i5-14400F nasıldır?

İşlemciyi amd yap rami 32 yap yeterli olur. İleride 32 işine yarar.
  8. Itonlyconcernsme

RX 7800XT 16GB DDR4 SISTEM MI 4060 8 GB DDR5 SISTEMMI

En iyisi rx 7800 xt, 5700x3d ve güzel bir soğutucu,32gb ram ve m2 ssd olur ama fiyat baya bir çıkar herhalde
  9. Itonlyconcernsme

İşlemciyi 5600x seçin ama bilemedim stok fan olması kötü eğer ileride 32 gb ram yapacaksanız ve soğutucu alacaksanız alınır.
  10. Itonlyconcernsme

rx 7800xt bence vram çok önemli 8 gb 3 4 yıl sonra oyunların minumumu olucak
  11. Itonlyconcernsme

Çözüldü✓ Oyun ve Adobe Programları için öneri sistem? İntel mi Amd mi?

Dediğin premiere proda donma bende de var. Renderi 1440p ve RSMB kullanıyorum genellikle bundan kaynaklanıyor. Video zaten renderlanınca izlersin çok bir şey farketmez. Sistemin iyi evet ama eğer upgrade yapacağım diyorsan amd geçmeni öneririm.
  12. Itonlyconcernsme

Çözüldü✓ Oyun ve Adobe Programları için öneri sistem? İntel mi Amd mi?

Amd şuan dünyanın en güçlü işlemcisini üretti ve inteli solladı. Dediğiniz render falan gibi yerlerde çok çekirdeği olduğu için amd alman lazım ama model de önemli tabii ki,oyunlarda da kesinlikle amd önemli. Dediniz cs2 230 fps üstüne çıkamama da normal oyunun optimizasyonu berbat gerçekten her...
Top Bottom