Çözüldü✓ Bu sistem alınır mı?

Maskee

80+
Reaksiyon skoru
32
quartle hocamın attığı daha iyi. onu önerecektim gerek kalmadı

Evet görmemişim bu sistemi bu daha iyiymiş ekipman olarak attıklarım iyi midir?? Havdir alınır değil mi?

Evet görmemişim bu sistemi bu daha iyiymiş ekipman olarak attıklarım iyi midir?? Havdir alınır değil mi?
mouse değişirse güzel olur fosil artık o diğerlerini bilmiyorum

bunu alman daha mantıklı olur
Arkadaşın önerdiği sistem güzelmiş hocam Ssdyi beğendiğiniz birisiyle 1 tb yapın mis gibi :) Ekipmanı pek anlamam maalesef Ama imkanınız varsa 2k monitör alın ben almadığıma pişmanım. 1080 flhd şimdi ölü gibi görüyorum hatta satacağım.

mouse değişirse güzel olur fosil artık o diğerlerini bilmiyorum
Mouse olarak g102 yada msi gm300 almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşın önerdiği sistem güzelmiş hocam Ssdyi beğendiğiniz birisiyle 1 tb yapın mis gibi :) Ekipmanı pek anlamam maalesef Ama imkanınız varsa 2k monitör alın ben almadığıma pişmanım. 1080 flhd şimdi ölü gibi görüyorum hatta satacağım.
512 bana uzun süre yeticektir yetmediği yerde ilave 512 daha almayı planlıyorum ve 2k tavsiyeniz için teşekürler bakıcağım 2k monitör

Mouse olarak g102 yada msi gm300 almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

512 bana uzun süre yeticektir yetmediği yerde ilave 512 daha almayı planlıyorum ve 2k tavsiyeniz için teşekürler bakıcağım 2k monitör
ikisi de alınmaz hocam kesinlikle max kaça çıkar mouse bütçeniz

Maksimum 650 verebilirim

Maksimum 650 verebilirim
Kulaklığı biraz düşürüp şu şekilde alabilirsiniz

Kulaklığı kablosuz istediğimden fuxi h7 daha çok gözüme batmıştı pek düşürmek te istemiyorum belki bütçeyi biraz daha arttırıp o mouse tan alabilirim fakat 650-700 TL bandında başka mouse öneriniz varmıdır hocam. Ben biraz daha baktım ve şu 2 mouse u gördüm onları da bırakıyım şuraya.

Mouse
Mouse

Hocam monitör dışında hepsi kötü desem yalan olmaz. Klavyenin kronik sorunu var,mouse pad olarak klasse öneririm,kulaklık da bence kulağı saran bir yapıda değil. Mouse idare eder.

Kulaklığı kablosuz istediğimden fuxi h7 daha çok gözüme batmıştı pek düşürmek te istemiyorum belki bütçeyi biraz daha arttırıp o mouse tan alabilirim fakat 650-700 TL bandında başka mouse öneriniz varmıdır hocam. Ben biraz daha baktım ve şu 2 mouse u gördüm onları da bırakıyım şuraya.

Mouse
Mouse
o fiyata alabileceğin iki mous görüyorum
asus tuf m3 ll gen ve logitecg g102

m3 gen 2 yıl kullandım orta tıkı bozulduhalada da çalışıyor ama sıkıldım g102 ye geçtim şunda kullanıyorum 2 3 aydır hiç bir sıkıntısı yok ama bu mouslar kronik oluyor orta tıkbir süre sonra gidiyor açıkcası o fiyatlara çok bir şey beklememen lazım ve alınabilecek en mantıklılar bana göre bunlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,448
Üyeler
183,431
Son üye
AntepLee00
Geri