Çözüldü✓ Bu RTX 5080 Sistem Oyun İçin Uygun mudur ?

Reaksiyon skoru
12
ARKADAŞLAR OYUN İÇİ ALCAM YARIN SİZCE İYİMİ DAHA ÇOK HİKAYELİ 4K FULL HD OYNICAM BİRAZ PAHALI AMA DEĞER GİBİ KAÇ SENE GÖTÜRÜR BUNDAN İYİSİ YOK
1749350266312.webp

Bazı parçalardan kısıp çok daha iyi bir sistem toplanabilir. Bu haliyle gösteriş için toplanmış bir sistem sadece. Kasa çok gereksiz pahalı rog hyperiondan hallice. Onun yerine farklı kasa tercih edilebilir aradaki fiyat farkına da 9800x3d işlemci alınır.

tek bir yerden topladığın için parçalara kazık fiyat çekmişler

Bütçen ne kadar

GTA 7'ye daha nereden baksan 15-20 sene var. Onu kaldırmaz.

Kasa asırı pahalı
Sıvı sogutma pahalı
Ram ları marka yeni duydum
Akart giriş orta-alt seviye, rog>tuf>prime
Ekartı ventus sabıkalı sogutma denebilir
Sonuç: bence malzeme olarak dengeli sistem degil.(sahsi görüsüm)
Arkadaslar zaten oneri verir, benden bu kadar.
Kotu diyenlere👍

ARKADAŞLAR OYUN İÇİ ALCAM YARIN SİZCE İYİMİ DAHA ÇOK HİKAYELİ 4K FULL HD OYNICAM BİRAZ PAHALI AMA DEĞER GİBİ KAÇ SENE GÖTÜRÜR BUNDAN İYİSİ YOK
Alıntıyı görüntüle
bütçe sıkıntın yoktur herhalde bu kadar pahalı parçalar seçiyorsan bir kasaya 20k vermek sınırsız param bile olsa saçma bence , ram olarak 6000mhz cl30 tercih et , ssd olarak samsung 990 pro tercih et , sıvı soğutma olarak arctic liquid freezer iii 360 pro tercih et , kalan para ile işlemciyi 9800x3d ye yükseltirsin kasa olarak nzxt h6 flow veya hytenin 7-8k lık modellerine bakabilirsin.

bütçe sıkıntın yoktur herhalde bu kadar pahalı parçalar seçiyorsan bir kasaya 20k vermek sınırsız param bile olsa saçma bence , ram olarak 6000mhz cl30 tercih et , ssd olarak samsung 990 pro tercih et , sıvı soğutma olarak arctic liquid freezer iii 360 pro tercih et , kalan para ile işlemciyi 9800x3d ye yükseltirsin kasa olarak nzxt h6 flow veya hytenin 7-8k lık modellerine bakabilirsin.
Bütçe sorunu olmayan adam için o kasa biçilmiş kaftan ben olsam alırdım kanka lcd kasalar pahalı yani

Geri