Çözüldü✓ Bu RTX 5080 Sistem Oyun İçin Uygun mudur ?

Ya güzel kardeşim sen bir kere forum kurallarına aykırısın

Bizim forumda güzel yardım ederler fakat mantık dışında davranıyorsun

Niye ekstradan para oduyorsun tek yer diye bir şey yok sen nereden alirsan al parçan firmaya değil markaya gidecek gaming gen aldin verdin garantiye onlar da alip gonderecek markaya sen araciyla ugrasmak yerine direk markaya vereceksin zamandan tasarruf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu forumda binlerce pc toplandı yardım edildi alındı Türkiye'de indirim ve anlık bilgi olarak başka forumda bulamazsın

Şu sistemden şöyle uzaklaş :PeepoLeave: bak aynen böyle uzaklaş uzaklaştığında gelebilirsin adamlar kendi paralarıymıs gibi senin paranı düşünüyorlar sende siteye 1 puan vericem diyorsun Yemeksepetinden x lokantasına puan mı veriyorsunuz acaba bir firmaya bağlı kalmayın diyor @shankar1 sizde git gel yapmayayım diyorsunuz kargo şirketleri ne güne var kendi kendinize bahane uydurup paranızı car cor etmeyin x veya Z den de ürün alsan bozuk geldi mi kargo firmasını arayıp almalarını isteyeceksiniz ki bu gaminggen veya itopya gibi hazır sistem veya sistem toplama sihirbazı altında toplanan sistemler tek bir parça halinde gidip atıyorum 5 gün incelenip öyle size bildiriyorlar veya daha uzun da sürüyor o yüzden tekrar diyorum buradaki herkes size yardımcı olmaya çalışıyor sizde biraz mantık üreterek yolunuzu çizin saçma saçma bahanelerle paranızı çöpe atmayın uzun oldu ama umarım anlamışsınızdır

Niye ekstradan para oduyorsun tek yer diye bir şey yok sen nereden alirsan al parçan firmaya değil markaya gidecek gaming gen aldin verdin garantiye onlar da alip gonderecek markaya sen araciyla ugrasmak yerine direk markaya vereceksin zamandan tasarruf

Bu forumda binlerce pc toplandı yardım edildi alındı Türkiye'de indirim ve anlık bilgi olarak başka forumda bulamazsın
Eline sağlık abim güzel anlatmışsın

bütçe sıkıntın yoktur herhalde bu kadar pahalı parçalar seçiyorsan bir kasaya 20k vermek sınırsız param bile olsa saçma bence , ram olarak 6000mhz cl30 tercih et , ssd olarak samsung 990 pro tercih et , sıvı soğutma olarak arctic liquid freezer iii 360 pro tercih et , kalan para ile işlemciyi 9800x3d ye yükseltirsin kasa olarak nzxt h6 flow veya hytenin 7-8k lık modellerine bakabilirsin.
VENTUS 3X e 68K veriyor o daha vahim

Almayacağı sistem siteye girmiş en pahalılarını seçmiş gelmiş buraya bu eleman 5090 çıkmadan önce 5090 lı sistem topluyordu GTA 6 yı 4k oynatırmı fiyatı ne olur tavsiyeniz varmı diye..

Almayacağı sistem siteye girmiş en pahalılarını seçmiş gelmiş buraya bu eleman 5090 çıkmadan önce 5090 lı sistem topluyordu GTA 6 yı 4k oynatırmı fiyatı ne olur tavsiyeniz varmı diye..
Olsun şimdi gta 7 diyor

Geri