Arama sonuçları: *

1. Kürşat K.T.K

Bana bilgisayar toplar mısınız?

Ne zaman alacaksın
  2. Kürşat K.T.K

AM4'den AM5'e geçiş / geçilmeli mi?

Bence elindeki sistemi ekran kartı hariç satıp am5 e geçebilirsin ikinci el parçaları tercih ederek
  3. Kürşat K.T.K

Yeni Gelicek F/P sistem Tahminleriniz???

Bence beklentileri karşılamayacak çünkü Abdullah paylaşım yapınca herkes heyecanlanıyor beklentileri büyük tutuyor bu kadar aranın ardından sadece ufak bir post ile geldiyse öyle çok bişey beklemeyin çok iyi bişey olsa bangır bangır reklam yapılırdı
  4. Kürşat K.T.K

Orta-Yüksek Seviye Sistem Önerisi

Bütçe 95 e kadar çıkar mıydı 1730651685 Bu sistem bu şekilde 83 bine geliyor bakabilirsin https://www.gamegaraj.com/urun/kapkan-7a-rtx4080s/
  5. Kürşat K.T.K

Eve geçince sistem yaparım size
  6. Kürşat K.T.K

7 sinde çıkıyorsa 4 gün daha beklesin bişey kaybetmez o kadar günde ama 5000 serisi ekran kartını beklemesine gerek yok bence
  7. Kürşat K.T.K

20 ye çıkarsa öp başına koy vergisiz hali 17 bin desek 3 bin mi vergi gelir emin olamadım neyse bekleyip göreceğiz
  8. Kürşat K.T.K

470 dolar + KDV yi düşünürsek 22 / 25 e filan çıkabilir tabi bilmiyorum umarım beklentileri karşılar neyse ki benim böyle dertlerim yok 😆
  9. Kürşat K.T.K

Maksimum bütçeniz nedir 50 demişsin 85 demişsin 5 / 10 esner demişsin maksimum bütçeni söylersen daha ayrıntılı bilgi verebilirim ben herkes gibi 5000 serisini ya da ryzen 9000 serisini bekle demicem nedeni ise Türkiye de vergi diliminden dolayı bizde uygun fiyatlı ürünler olmayacak bence alman...
  10. Kürşat K.T.K

Her şeyiyle 100.000TL sistem Aklıma Takılanlar var yardımcı olabilir misiniz ?

100k için bence dengesiz bir sistem çıkmış ortaya 7500f bu bütçede uygun değil bence
  11. Kürşat K.T.K

4080s 7950X3D SİZCE ALMALI MIYIM

Şuan müsait değilim çünkü video izliyorum
  12. Kürşat K.T.K

4080s 7950X3D SİZCE ALMALI MIYIM

Sabah 11 de hatırlatır mısın
  13. Kürşat K.T.K

14900k + Rtx 4080 sistem özelleştirme +/-

Almadan 1 hafta öncesinde konu açıp etiket atın detaylı destek olurum hatta bilgisayar ile ilgili instagram hesabım var onu verim oradan da yazabilirsin
  14. Kürşat K.T.K

14900k + Rtx 4080 sistem özelleştirme +/-

Kesinlikle ryzen üzerine bir sistem yapmalısın oyun rander edit kurgu vs için birçok amd sistemleri kurduk hiçbir sorun yaşamadık hatta tiktok da 200 kusur bin takipçili bir yayıncıya da ben kurdum sistemi nzxt vs seçmişsin bunlara gerek yok kaliteli fiyat performans ürünleri al bence tek marka...
  15. Kürşat K.T.K

75 - 90 k arası hazır sistem tavsiyesi lazım dostlar ...

Konusmaya bile degmez boşver
  16. Kürşat K.T.K

Boşver ama tanıdık biri o kadar diyim benden uzak olsun başka bir şey istemem
  17. Kürşat K.T.K

Tabi kardeşim sana da serbest benim kimseyle sorunum yok tek bir kişi hariç 1729428811 https://www.gamegaraj.com/urun/rock-7a-rtx4080-super/
Top Bottom