Arama sonuçları: *

1. Masked Sniper

Pc Topluyorum

Hayırlı olsun kanka. Masallah güzel sistem
  2. Masked Sniper

Sonunda Pc yi aldım :D

Hayırlı olsun kardeşim
  3. Masked Sniper

3000 TL PC Toplama

Bu nasıl acaba https://www.incehesap.com/eclipse-zero-silver-amd-1200-rx570-8gb-ddr4-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari-fiyati-46590/
  4. Masked Sniper

3000 TL PC Toplama

Maalesef 0 istiyor
  5. Masked Sniper

3000 TL PC Toplama

Arkadaşlar arkadaşım için Max 3000 TL ye alınabilecek en iyi pcyi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  6. Masked Sniper

DA-2 Sistem Bugün Geldi

Güle güle kullan
  7. Masked Sniper

babamı ikna etmek

Takdir değil gireceğin sınav belirler hayatını ortalamam her sene 100 dü benim de :D
  8. Masked Sniper

babamı ikna etmek

Dostum LGS den 473 almıştım şu an lise 2 ye geçicem işte. Ama şehrin en iyi lisesi gelmedi diye almadılar pc xD. Ben de onun bi altı olan okula gittim. Annem babamın çevresinde puanıma yaklaşabilen yoktu. Kolejde de 2 kişi felandı işte kolejde de tam burslu okuyordum. Almadılar sınavdan sonra...
  9. Masked Sniper

El Capitan Yükseltme

SSD değiştir brom
  10. Masked Sniper

YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Kablolardan herhangi bir tanesini takıp deniyebilir misin? 1588248038 Zaten bir kabloda 8 pin girişi var ekran kartında da 8 pin girişi var bir tanesini takman yeterli olacaktır
  11. Masked Sniper

Ailemi PC almaya nasıl ikna edebilirim ?

Aga LGS gibi bir sinavdan 473 aldım ancak istedikleri okul gelmediği için almayacaklarini soylediler ben de kafayı yedim doğal olarak. Yok ders çalışsaydın alırdık felan dediler. Ben de yazın eski bilgisayarimla günde 15 saat felan oynamaya başladım 20 30 fpsle LoL oynuyordum çok sinirlenmiştim...
  12. Masked Sniper

İki pc den hangisi daha iyi acil ona göre sipariş edicem

2. sistemi 3600 yapıp alabilirsin
  13. Masked Sniper

Instagramin varsa atar mısın sana ordan yardımcı olayim
  14. Masked Sniper

Kardeşim bütçem kısıtlı değil diyorsan S Classi Ryzen 5 3600 yapıp direk sipariş verebilirsin. Bütçem bu kadar diyorsan direk ilkini alabilirsin rahatlıkta. m2 ye felan gerek olduğunu zannetmiyorum ama m2 istersen onu da yüksektebilirsin
  15. Masked Sniper

Galax çok iyi bi marka özellikle soğutucu konusunda.
  16. Masked Sniper

Xxxxx

https://www.itopya.com/aoc-24-c24g1-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-curved-gaming-monitor-/
  17. Masked Sniper

Arkadaşlar sistem nasıl sizce ?

Yayın yapmayacaksanız işlemciyi 3600 yapmanı öneririm bir de asla ve asla gampeower psu almayınız. Psunuzu Sharkoon psuya çevirmenizi şiddetle tavsiye ederim. İyi forumlar
  18. Masked Sniper

İlk defa sistem alacağım başlangıç için nasıl?

Bütçenize göre alınabilecek güzel bi sistem. Arkadaşında da dediği gibi yeni nesil oyunları oynayamazsın ancak LoL CS GO vs. oyunlarda da zorlanmazsın. Şiddetle tavsiye ederim ki ilerde de bi ekran kartı yakışır bu sisteme
Top Bottom