Neler Yeni

babamı ikna etmek

smsísmαíl

80+ Silver
O zaman durum sana kalmış. Herkesin babası farklıdır. Babanı bir gün yanına çağır ve bilgisayarın halini göster, hangi oyunlarda ne kadar kastığını göster. Elinden başka bir şey gelmeyecektir, en fazla bunları yaparsın, gerisi babana kalır.
zaten ailem oyuna biraz karşı

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış
csgo yükle ayarları biraz yükselt zaten pc kasar göster babana %0 riskli yöntem :d

demircaNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Akif Demircan
babasini rahatsız eder babası daha cok almaz onun yapacagı sey babasına durumu anlatmak ve lgsde iyi bir yer tutturmak
Sahsen ben ole yaptim 2 aydir babam bana al al diyo cunku evde artik oturmaktan gina geldi ben de abdullah reis her story attiginda 2 haftaya aliyorum diyorum çıkarmıyor sonra bida diyorum 2 ay oldu bole bakalim sonu nolcak

smsísmαíl

80+ Silver
csgo yükle ayarları biraz yükselt zaten PC kasıcaktır çağır babanı bak donuyor falan de en mantıklısı hem PC çöp olmaz hemde baban ikna olur :d
csgo oynuyorum zaten kanka en düşük ayarlarda ve enn düşük çözünürlükte oynuyorum 640x480 adamlar piksel piksel

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Fatih Çetinkaya
defalarca denedim.o da ben de bıktık artık bundan.ben pek umutlu değilim yani babamdan evlatlık gibi bişeyim

öyle deme belki maddi sıkıntı çekiyor olabilir olmuyorsa olmıyabilir sıkboğaz etme elindekini en iyi şekilde kullan sistem hızlandırma videoları izle hatta QuickCpu adlı bir işlemci hızlandıran bir program var onu kullana bilirsin :)

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Dostum LGS den 473 almıştım şu an lise 2 ye geçicem işte. Ama şehrin en iyi lisesi gelmedi diye almadılar pc xD. Ben de onun bi altı olan okula gittim. Annem babamın çevresinde puanıma yaklaşabilen yoktu. Kolejde de 2 kişi felandı işte kolejde de tam burslu okuyordum. Almadılar sınavdan sonra. Onlar da başarılı olduğumu biliyorlardı ancak bunu sürdürebilmem için almadılar diye düşünüyorum. İşte ben evde sıkılmaya devam ettim onlar da sıkıldığımı anlamaya başladılar ve aldılar sonunda bi bilgisayar ama aldıklarında da iyi bişi aldılar. Dostum babanı çok sıkma sınavına 20 gün kaldı diye biliyorum sınavına 20 gün çalış azcık dayan zaten baban sınavının nasıl geçip geçmediğine göre değerlendirirler kötü geçse bile elbet alırlar bir gün. Gerçekten senin çalıştığını görsün sınavda iyi yapmasan bile emeklerinin karşılığı olarak sana pc alırlar. <3

smsísmαíl

80+ Silver
Dostum LGS den 473 almıştım şu an lise 2 ye geçicem işte. Ama şehrin en iyi lisesi gelmedi diye almadılar PC xD. Ben de onun bi altı olan okula gittim. Annem babamın çevresinde puanıma yaklaşabilen yoktu. Kolejde de 2 kişi felandı işte kolejde de tam burslu okuyordum. Almadılar sınavdan sonra. Onlar da başarılı olduğumu biliyorlardı ancak bunu sürdürebilmem için almadılar diye düşünüyorum. İşte ben evde sıkılmaya devam ettim onlar da sıkıldığımı anlamaya başladılar ve aldılar sonunda bi bilgisayar ama aldıklarında da iyi bişi aldılar. Dostum babanı çok sıkma sınavına 20 gün kaldı diye biliyorum sınavına 20 gün çalış azcık dayan zaten baban sınavının nasıl geçip geçmediğine göre değerlendirirler kötü geçse bile elbet alırlar bir gün. Gerçekten senin çalıştığını görsün sınavda iyi yapmasan bile emeklerinin karşılığı olarak sana PC alırlar. <3
4. sınıftan beri aralıksız takdir belgesi getiriyorum.bi kere bile teşekküre düşmüşlüğüm yoktu.ben belki haketmiştim ama...

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
4. sınıftan beri aralıksız takdir belgesi getiriyorum.bi kere bile teşekküre düşmüşlüğüm yoktu.ben belki haketmiştim ama...
Takdir değil gireceğin sınav belirler hayatını ortalamam her sene 100 dü benim de :D

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
merhabalar elimde 8 yıllık bi bilgisayar var ve neredeyse çöp oldu şuan bu yazıyı bile zor yazıyorum.
ekran kartında sıkıntı var bilgisayarı açınca biraz kullanıyorum birkaç dakika sonra görüntü birkaç saniyeliğine gidiyor ve bazen hiç gelmiyor TwT
ve power tuşuna bastığımda fanlar dönmeye başlıyor sonra duruyor sonra yeniden çalışmaya başlıyor.
ve çok kasıyor özelliklerim şunlar
4gb RAM
pentium e5500 2.80ghz
gt 420 2gb
ben bilgisayarı bozmak istiyorum ama napmalıyım
bozmaya çalışmak yerine konuşmayı deneyebilirsin eğer durumunuz varsa zaten baban anlayışla karşılayacaktır ben böyle hallettim i7 2. nesil pc vardı asus babama söyledim 1 hafta kendisi kullandı ve hak verdi yenisini aldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

2k ya yakın apu sistemler var vega 11 li en kötü onlar üzerinden ikna ettirebilirsin sonra ekran kartı alırsın zaten vega 11 kötü bir kart değil

smsísmαíl

80+ Silver
bozmaya çalışmak yerine konuşmayı deneyebilirsin eğer durumunuz varsa zaten baban anlayışla karşılayacaktır ben böyle hallettim i7 2. nesil PC vardı Asus babama söyledim 1 hafta kendisi kullandı ve hak verdi yenisini aldı
defalarca konuştuk kanka.ikna olmadı bir türlü.anneme diyorum babamla bu konuyu konuşurmusun? annemde diyor ki ben baba oğul arasına girmem ben arada kalıyorum diyor geçiştiriyor.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
defalarca konuştuk kanka.ikna olmadı bir türlü.anneme diyorum babamla bu konuyu konuşurmusun? annemde diyor ki ben baba oğul arasına girmem ben arada kalıyorum diyor geçiştiriyor.
o zaman eğer elindekini gözden çıkardıysan ve kullanılmaz haldeyse üsttekilerden birini yapıp bozmayı dene ancak pişman olmayacaksan yap

Top Bottom