Neler Yeni

babamı ikna etmek

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
elindekinin kiymetini bil

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
bizde laptop var ama abim üniversiteye gittiği için laptopu götürüyor bende eski pc ye kalıyorum benim eski pc pubg lite bile açmıyor :(

smsísmαíl

80+ Silver
o zaman eğer elindekini gözden çıkardıysan ve kullanılmaz haldeyse üsttekilerden birini yapıp bozmayı dene ancak pişman olmayacaksan yap
olmam kanka zaten 6 defa tamire gitti canı bozulmak istiyor onun.ben onu bozarım yüzünede bakmam bidaha
Mesaj otomatik birleştirildi:

elindekinin kiymetini bil
kanka tamam tabii ki bir şey çalışırken yenisini almak mantıklı değil ama gerçekten yeni bir sistem lazım

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
olmam kanka zaten 6 defa tamire gitti canı bozulmak istiyor onun.ben onu bozarım yüzünede bakmam bidaha
bence yazılım olarak değil fiziksel olarak boz kasadaki elektrik kaynağını ve varsa güç kaynağını kestikten sonra fiziksel zarar ver ekran kartına vs

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
dostum benimde ailem oyunlara fln karşıydı sonra orta okulda babama söz verdirtmiştim takdir alırsam diye bana bilgisayar al dedim o tamam demişti ( asıl deme nedeni sadece 3 defa teşşekür almamdı) sonra takdirimi aldım babam bana 2500 tl lik bir laptop almıştı çok güzel bir laptop du sonra 1,5 yıl kullandım ve anakartı yanmış garantiye fln götrüdüğümüzde bize çok yüksek bir meblağ söylemişlerdi bu arada bizim de durumumuz gayet iyi bende dedimki babama baba ben masa üstü bilgisayar almak istiyorum toplama o da tamam dedi ben 10. a geçtiğimde bana verilen harçlılardan hiç birini harcamadım gerekirse okula yürüyerek gidiyordum ve şuanda elimde 2500 tl para var sanada tavsiyem bu yönde olur para biriktir ve şuanda babamıda zor da olsa ikna ettim ve haziran sonuna doğru bilgisayar alıcaz sende para biriktirisen yani gerçekten istediğini gösterirsen alır

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
bilgisayarı bozmak istiyosan hic ugrasma guc kaynaginin kablosunu cek calışmaz ztn babanada soyle baba calişmiyo eger tamirciye fln gotururse tak kabloyu baba calıştı de

smsísmαíl

80+ Silver
dostum benimde ailem oyunlara fln karşıydı sonra orta okulda babama söz verdirtmiştim takdir alırsam diye bana bilgisayar al dedim o tamam demişti ( asıl deme nedeni sadece 3 defa teşşekür almamdı) sonra takdirimi aldım babam bana 2500 TL lik bir laptop almıştı çok güzel bir laptop du sonra 1,5 yıl kullandım ve anakartı yanmış garantiye fln götrüdüğümüzde bize çok yüksek bir meblağ söylemişlerdi bu arada bizim de durumumuz gayet iyi bende dedimki babama baba ben masa üstü bilgisayar almak istiyorum toplama o da tamam dedi ben 10. a geçtiğimde bana verilen harçlılardan hiç birini harcamadım gerekirse okula yürüyerek gidiyordum ve şuanda elimde 2500 TL para var sanada tavsiyem bu yönde olur para biriktir ve şuanda babamıda zor da olsa ikna ettim ve haziran sonuna doğru bilgisayar alıcaz sende para biriktirisen yani gerçekten istediğini gösterirsen alır
biriktiriyorum zaten ama yavaş birikiyor.ben direk harçlığımdan kesiyorum

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
durumumuz iyi kanka
Kardeşim senin önünde çok önemli bir sınav varken PC başına oturup bunu yazman bile bana mantıksız geldi 3 hafta sonra sınavın var bak ben de senin gibi ailemden istemiştim 7. sınıfta mıydı neydi 2-3 gün ağladım zırladım anne nolur baba nolur annem ölsem almam dedi ki annem öyle biri ki ablam küçükken doğum gününde PC istemiş babam da almış annem duvara fırlatıp çöpe atmış knk yani benimki fena disiplinli ben böyle 8 de asla alınmaz falan diye artık üzülmüyordum bile böyle çünkü anannrm hakkını helal etmese yine almaz annem sonra 9a geçtim hiç aklımda bilgisayar yok Mart'ta pandemi yüzünden ablam geldi tabi o aralar laptop disk çizilmesi yüzünden fena yani mavi ekranlar kapanmalar ablam dedi ki bu yıl çalış anneme söyleriz sana PC alır çünkü hem bana laptop lazım hemde sana PC lazım açık konuşayım y***ak alır dedim sanki ben annemi tanımıyor muyum dedim sonra bak görürsün dedi annemin yanına gittik ablam dedi anne biliyon bizim bilgisayar çok kötü (bu arada ben laptobu kendim düzgün çalıştırıyodum birsürü şey yapıyodum çalışsın diye) işte hurda oldu artık hiçbişi yapılmıyor sonra ben zaten bunu götürüp üniversitede kullanıcam Sametin bilgisayara ihtiyacı var annem dedi ki yazın çalış al tabi ben havalara uçuyorum sonra 1 aya yakın sürekli bana bu bilgisayar işe yaramıyor mu, senin amacın oyun oynamak zaten ben bilmiyor muyum falan dedi sonra baktım herhalde çalışamıyacağım ablam dedi annemgil alıcak senin PCyi galiba dedi ben yine y ile başlıyan şeyi dedim annem bir akşam sigara içerken gittim dedim anne böyle böyle ben çalışamazsam yinede lazım biliyosun dedim siz alsanız ben size seneye ödesem o da dedi manyak mısın oğlum ailede borç mu olur alırız sana diye şuan kafam rahat çok şükür bitek ekipmanları ben alcam çünkü ona annemgil ucuza kaçar yani kardeşim sen çalış derslerine çünkü ben hep çalışkan çocuktum güzel bir lise kazan sonra babanın annenin yanında Google da kasıyor bu, falan de istersen hddye yavaşça bir iki kere duvara çarpıp çizersin ama şimdi yapma almazlar biliyorum evlatlarını yakmak istemezler pc ile lisede anlarsın dediğimi knkm sana liseden önce almazlar sen çalışsan da olm idare et kendi pcn ile nolcak ki csgo oyna ben 3 yıl boyunca bu laptopla idare ettim benden büyük bu laptop 32mb VRAM var Google da 720p ona 2k gibi geliyor 720p de kasıyor videolarda o yüzden şükret haline liseye geç ama güzel bir yer kazan sil aklından PC konusunu ben 8. sınıfta dokunmadım bile lisede ablan abin varsa daha kolay olur olmasa bile alırlar dersin anne baba artık bu bana yetmiyor hocalar yayın açıyor ödev veriyor sürekli yapamıyorum bu yaz çalıştığım parayla pc alabilir miyim izin vermezlerse neyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Atilla Demirci
Kardeşim Derslerine Çalış Yüksek Notlar Al sonra babanın karşısına 3000 tl lik bir sistem isteyerek çık eğer kabul etmesse kendin çalış ben anlamıyorum bizim ülkenin çocuklarını ne bu bababya bağımlılık yazık değilmi babanıza. ben çalışıp biriktirdim parayı.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Kardeşim senin önünde çok önemli bir sınav varken PC başına oturup bunu yazman bile bana mantıksız geldi 3 hafta sonra sınavın var bak ben de senin gibi ailemden istemiştim 7. sınıfta mıydı neydi 2-3 gün ağladım zırladım anne nolur baba nolur annem ölsem almam dedi ki annem öyle biri ki ablam küçükken doğum gününde PC istemiş babam da almış annem duvara fırlatıp çöpe atmış knk yani benimki fena disiplinli ben böyle 8 de asla alınmaz falan diye artık üzülmüyordum bile böyle çünkü anannrm hakkını helal etmese yine almaz annem sonra 9a geçtim hiç aklımda bilgisayar yok Mart'ta pandemi yüzünden ablam geldi tabi o aralar laptop disk çizilmesi yüzünden fena yani mavi ekranlar kapanmalar ablam dedi ki bu yıl çalış anneme söyleriz sana PC alır çünkü hem bana laptop lazım hemde sana PC lazım açık konuşayım y***ak alır dedim sanki ben annemi tanımıyor muyum dedim sonra bak görürsün dedi annemin yanına gittik ablam dedi anne biliyon bizim bilgisayar çok kötü (bu arada ben laptobu kendim düzgün çalıştırıyodum birsürü şey yapıyodum çalışsın diye) işte hurda oldu artık hiçbişi yapılmıyor sonra ben zaten bunu götürüp üniversitede kullanıcam Sametin bilgisayara ihtiyacı var annem dedi ki yazın çalış al tabi ben havalara uçuyorum sonra 1 aya yakın sürekli bana bu bilgisayar işe yaramıyor mu, senin amacın oyun oynamak zaten ben bilmiyor muyum falan dedi sonra baktım herhalde çalışamıyacağım ablam dedi annemgil alıcak senin PCyi galiba dedi ben yine y ile başlıyan şeyi dedim annem bir akşam sigara içerken gittim dedim anne böyle böyle ben çalışamazsam yinede lazım biliyosun dedim siz alsanız ben size seneye ödesem o da dedi manyak mısın oğlum ailede borç mu olur alırız sana diye şuan kafam rahat çok şükür bitek ekipmanları ben alcam çünkü ona annemgil ucuza kaçar yani kardeşim sen çalış derslerine çünkü ben hep çalışkan çocuktum güzel bir lise kazan sonra babanın annenin yanında Google da kasıyor bu, falan de istersen hddye yavaşça bir iki kere duvara çarpıp çizersin ama şimdi yapma almazlar biliyorum evlatlarını yakmak istemezler PC ile lisede anlarsın dediğimi knkm sana liseden önce almazlar sen çalışsan da olm idare et kendi pcn ile nolcak ki csgo oyna ben 3 yıl boyunca bu laptopla idare ettim benden büyük bu laptop 32mb VRAM var Google da 720p ona 2k gibi geliyor 720p de kasıyor videolarda o yüzden şükret haline liseye geç ama güzel bir yer kazan sil aklından PC konusunu ben 8. sınıfta dokunmadım bile lisede ablan abin varsa daha kolay olur olmasa bile alırlar dersin anne baba artık bu bana yetmiyor hocalar yayın açıyor ödev veriyor sürekli yapamıyorum bu yaz çalıştığım parayla PC alabilir miyim izin vermezlerse neyim
kesinlikle her dediğine katılıyorum şuanda benim kullandığım laptopda ekran akrtı falan da yok ve dediğin gibi 720 p kasıyor

smsísmαíl

80+ Silver
Kardeşim Derslerine Çalış Yüksek Notlar Al sonra babanın karşısına 3000 TL lik bir sistem isteyerek çık eğer kabul etmesse kendin çalış ben anlamıyorum bizim ülkenin çocuklarını ne bu bababya bağımlılık yazık değilmi babanıza. ben çalışıp biriktirdim parayı.
durumumuz var ama bende almaz diye umudumu kestim zaten birkaç gün konuşmayacam anneme de babama da.ben intihar falan düşünüyorum yani kafayı yicem.annemin dünya kadar altını bileziği var

Top Bottom