eyupseker
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,589
Ah bee30 fps bile olmuyor kanka
Ama ekran kartı hd graphics 4000 den iyi dır herhalde?
Ah bee30 fps bile olmuyor kanka
ekran kartı bozuk kanka ama çalışıyor yineAh bee
Ama ekran kartı hd graphics 4000 den iyi dır herhalde?
insan enayi mi ki çocuğunu parayla çalıştırsın?Babanın yanında çalışsan sana yevmiye vermez mi ? Onun verdiği para ile kendine yeni bir bilgisayar alırsın.
iyi bir yer tutturursan alır sen rahat ollgsye gireceğim iyi bir yer tutturursan alırım diyor ama sınır var yani 5 bin TL den yukarı almaz
O zaman durum sana kalmış. Herkesin babası farklıdır. Babanı bir gün yanına çağır ve bilgisayarın halini göster, hangi oyunlarda ne kadar kastığını göster. Elinden başka bir şey gelmeyecektir, en fazla bunları yaparsın, gerisi babana kalır.insan enayi mi ki çocuğunu parayla çalıştırsın?
bu sabah alın teriyle topladığım bir kolinin parasını istedim ama verecekmi bilmiyom ;(((
Knk surekli dillendir her firsatta en son zaten gına gelir yani bir de ihtitac hissetmesi lazim onu da ayarla ben de da sistem bekliyorum ama abdullah reyiz biraz oyaladi sanki 2 hafta icinde cikmazsa kendim alicammerhabalar elimde 8 yıllık bi bilgisayar var ve neredeyse çöp oldu şuan bu yazıyı bile zor yazıyorum.
ekran kartında sıkıntı var bilgisayarı açınca biraz kullanıyorum birkaç dakika sonra görüntü birkaç saniyeliğine gidiyor ve bazen hiç gelmiyor TwT
ve power tuşuna bastığımda fanlar dönmeye başlıyor sonra duruyor sonra yeniden çalışmaya başlıyor.
ve çok kasıyor özelliklerim şunlar
4gb RAM
pentium e5500 2.80ghz
gt 420 2gb
ben bilgisayarı bozmak istiyorum ama napmalıyım
defalarca denedim.o da ben de bıktık artık bundan.ben pek umutlu değilim yani babamdan evlatlık gibi bişeyimPC yi bozma böle bir girişime girmek doğru değil baba na açık,net ve anlayış göstererk nazik bir şekilde anlatırsan bu konuyu düşüne bilir.
kanka zaten şuan gerçekten ihtiyacım var. 8 yıllık bi bilgisayardan bahsediyoruz burdaKnk surekli dillendir her firsatta en son zaten gına gelir yani bir de ihtitac hissetmesi lazim onu da ayarla ben de da sistem bekliyorum ama abdullah reyiz biraz oyaladi sanki 2 hafta icinde cikmazsa kendim alicam
babasini rahatsız eder babası daha cok almaz onun yapacagı sey babasına durumu anlatmak ve lgsde iyi bir yer tutturmakKnk surekli dillendir her firsatta en son zaten gına gelir yani bir de ihtitac hissetmesi lazim onu da ayarla ben de da sistem bekliyorum ama abdullah reyiz biraz oyaladi sanki 2 hafta icinde cikmazsa kendim alicam
Valla bu ikna etmek biraz başını ağrıtmakla olır durumu anlat baba herkes oynuyo benim bilgisayarım daha zor açılıyor falan de bende 1 ay önceye kadar babam hayır diyordu biraz başının etini yedim herhalde cuma günleri ince hesapta gaming günlerinden işlemcimi alacağımmerhabalar elimde 8 yıllık bi bilgisayar var ve neredeyse çöp oldu şuan bu yazıyı bile zor yazıyorum.
ekran kartında sıkıntı var bilgisayarı açınca biraz kullanıyorum birkaç dakika sonra görüntü birkaç saniyeliğine gidiyor ve bazen hiç gelmiyor TwT
ve power tuşuna bastığımda fanlar dönmeye başlıyor sonra duruyor sonra yeniden çalışmaya başlıyor.
ve çok kasıyor özelliklerim şunlar
4gb RAM
pentium e5500 2.80ghz
gt 420 2gb
ben bilgisayarı bozmak istiyorum ama napmalıyım