Neler Yeni

babamı ikna etmek

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,575
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Doğan PİKAY
Bak Aliexpress diye bişey var en azından benim gibi pcyi geliştir bende ati radeon hd 4350 4gb DDR 3 ram ve i5 m560 var ben bunu xeon 8gb ram ve daha düşünmediğim bir ekran kartıyla değiştircem sende öyle yap

smsísmαíl

80+ Silver
Babanın yanında çalışsan sana yevmiye vermez mi ? Onun verdiği para ile kendine yeni bir bilgisayar alırsın.
insan enayi mi ki çocuğunu parayla çalıştırsın?
bu sabah alın teriyle topladığım bir kolinin parasını istedim ama verecekmi bilmiyom ;(((

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,074
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
insan enayi mi ki çocuğunu parayla çalıştırsın?
bu sabah alın teriyle topladığım bir kolinin parasını istedim ama verecekmi bilmiyom ;(((
O zaman durum sana kalmış. Herkesin babası farklıdır. Babanı bir gün yanına çağır ve bilgisayarın halini göster, hangi oyunlarda ne kadar kastığını göster. Elinden başka bir şey gelmeyecektir, en fazla bunları yaparsın, gerisi babana kalır.

demircaNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Akif Demircan
merhabalar elimde 8 yıllık bi bilgisayar var ve neredeyse çöp oldu şuan bu yazıyı bile zor yazıyorum.
ekran kartında sıkıntı var bilgisayarı açınca biraz kullanıyorum birkaç dakika sonra görüntü birkaç saniyeliğine gidiyor ve bazen hiç gelmiyor TwT
ve power tuşuna bastığımda fanlar dönmeye başlıyor sonra duruyor sonra yeniden çalışmaya başlıyor.
ve çok kasıyor özelliklerim şunlar
4gb RAM
pentium e5500 2.80ghz
gt 420 2gb
ben bilgisayarı bozmak istiyorum ama napmalıyım
Knk surekli dillendir her firsatta en son zaten gına gelir yani bir de ihtitac hissetmesi lazim onu da ayarla ben de da sistem bekliyorum ama abdullah reyiz biraz oyaladi sanki 2 hafta icinde cikmazsa kendim alicam

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
kanka bence berber gibi bir yerde calış ben 4 yılda paranın dibine vurdum tek yapman gerekn şey yeri temizlemek cay koymak ikram etmek ayda bin tl yakın topladim

smsísmαíl

80+ Silver
Knk surekli dillendir her firsatta en son zaten gına gelir yani bir de ihtitac hissetmesi lazim onu da ayarla ben de da sistem bekliyorum ama abdullah reyiz biraz oyaladi sanki 2 hafta icinde cikmazsa kendim alicam
kanka zaten şuan gerçekten ihtiyacım var. 8 yıllık bi bilgisayardan bahsediyoruz burda :D

boost hyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
burak
babasini rahatsız eder babası daha cok almaz onun yapacagı sey babasına durumu anlatmak ve lgsde iyi bir yer tutturmak

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış
csgo yükle ayarları biraz yükselt zaten pc kasıcaktır çağır babanı bak donuyor falan de en mantıklısı hem pc çöp olmaz hemde baban ikna olur :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Poyraz
merhabalar elimde 8 yıllık bi bilgisayar var ve neredeyse çöp oldu şuan bu yazıyı bile zor yazıyorum.
ekran kartında sıkıntı var bilgisayarı açınca biraz kullanıyorum birkaç dakika sonra görüntü birkaç saniyeliğine gidiyor ve bazen hiç gelmiyor TwT
ve power tuşuna bastığımda fanlar dönmeye başlıyor sonra duruyor sonra yeniden çalışmaya başlıyor.
ve çok kasıyor özelliklerim şunlar
4gb RAM
pentium e5500 2.80ghz
gt 420 2gb
ben bilgisayarı bozmak istiyorum ama napmalıyım
Valla bu ikna etmek biraz başını ağrıtmakla olır durumu anlat baba herkes oynuyo benim bilgisayarım daha zor açılıyor falan de bende 1 ay önceye kadar babam hayır diyordu biraz başının etini yedim herhalde cuma günleri ince hesapta gaming günlerinden işlemcimi alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,859
Üyeler
166,285
Son üye
sezeralyoncu
Top Bottom