Neler Yeni

babamı ikna etmek

smsísmαíl

80+ Silver
Kk durumunuz yoksa babnın üstüne gitme adamı üzme boşuna ama durumunuz varsa ve baban bilgisayar bozulsun öyle alırım diyorsan bir virüs vardı bilgisayara 49 petabyte'lık veri yükleyerek sistemin bir daha açılmamamsını çöp olmasını sağlıyordu onu yapabilirsin.
durumumuz iyi çiftçiyiz iyi para kaldırıyoruz ama babam bana inat olsun diye almıyor.

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz
merhabalar elimde 8 yıllık bi bilgisayar var ve neredeyse çöp oldu şuan bu yazıyı bile zor yazıyorum.
ekran kartında sıkıntı var bilgisayarı açınca biraz kullanıyorum birkaç dakika sonra görüntü birkaç saniyeliğine gidiyor ve bazen hiç gelmiyor TwT
ve power tuşuna bastığımda fanlar dönmeye başlıyor sonra duruyor sonra yeniden çalışmaya başlıyor.
ve çok kasıyor özelliklerim şunlar
4gb RAM
pentium e5500 2.80ghz
gt 420 2gb
ben bilgisayarı bozmak istiyorum ama napmalıyım
Babanın durumunu bilmediğimiz için net cevap verebilmemiz zor. Ama alabilecek durumda olunca alacağından eminim. Hiçbir baba evladının mutsuz olmasını istemez.

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
durumumuz iyi çiftçiyiz iyi para kaldırıyoruz ama babam bana inat olsun diye almıyor.
Kardeşim öyle bir söyledin ki garip hissettim bir an Allah daha fazla versin yani kitlendim kaldım. Dediğim gibi yapabilirsin bence ya da çiftlikte çalış para kazan öyle kendine al daha iyi olur.

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161

boost hyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
burak
peki babamı yeni PC almaya ikna etmenin bi yolu yokmudur? babam biraz inat bi insan ALLAHA şükür durumumuz iyi çiftçiyiz ama babam bu seni idare eder diyor geçiştiriyor.bugün yine sormaya kalktım trip falan attım az kalsın dayak yicektim
herhangi bir simava gireceksen iyi bir notla babanı ikna edebilirsin

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Çalışan PC'yi bozacaksın.
Baban onu tamirciye götürecek.
Çakal bir esnafa 30 TL'lik iş için 150 TL ödeyecek.
Sonra baban o bilgisayarı tekrar getirecek.
Yani kaba tabir ile,
Babana kasanın getir-götür ameleliğini yaptıracaksın, üstüne de 150 TL ödeteceksin.
Gereksiz işler.

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
babama sera işinde yardım ediyorum kanka ama oğluyum yani parasıyla mı çalıştıracak beni :/
ben bi 4 yıl kadar berberde calişmişligim var ve cokda guzel para toplamistim suanda guzel bi sistemim var ama allah sana daha iyisini nasip eder inşallah

Top Bottom