Neler Yeni

Ailemi PC almaya nasıl ikna edebilirim ?

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
Ben de 11 olacağım, benim de çok çalışmam lazım ancak boş zamanlarda stres attırabilecek bir şeyler fena olmaz. İraden güçlüyse istersen 2080 Ti içeren bir sistemin olsun, öylece oturur orada sen istediğinde oynarsın, kendine çekmez seni :)
Ben okuldan geldiğimde kafa dağıtacak bişey olsa ben ders de çalışırm seve seve ama ders çalışırken de çok hevesli olmuyor bu sene de alamaz isen hiç alamam

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,044
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Ben okuldan geldiğimde kafa dağıtacak bişey olsa ben ders de çalışırm seve seve ama ders çalışırken de çok hevesli olmuyor bu sene de alamaz isen hiç alamam
Hayırlısı olsun be :)

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Aga LGS gibi bir sinavdan 473 aldım ancak istedikleri okul gelmediği için almayacaklarini soylediler ben de kafayı yedim doğal olarak. Yok ders çalışsaydın alırdık felan dediler. Ben de yazın eski bilgisayarimla günde 15 saat felan oynamaya başladım 20 30 fpsle LoL oynuyordum çok sinirlenmiştim. Bir gün annemle tartıştık ve bilgisayarı kırdım. Okul açıldığında LoL turnuvalarina, internet cafelere gidiyordum saatlerce. Bir kez bile kitap ağzı açmadim. Babamlar internet cafelere çok karşı insanlar. Ama biliyorlarmis gittiğimi. Bir gün cok pis isyan ettim. Sonunda ikna oldular ve DA sistemi sipariş ettim. Çok samimi bi ortam var diye anlattim. Darısı senin başına kardom.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
Aga LGS gibi bir sinavdan 473 aldım ancak istedikleri okul gelmediği için almayacaklarini soylediler ben de kafayı yedim doğal olarak. Yok ders çalışsaydın alırdık felan dediler. Ben de yazın eski bilgisayarimla günde 15 saat felan oynamaya başladım 20 30 fpsle LoL oynuyordum çok sinirlenmiştim. Bir gün annemle tartıştık ve bilgisayarı kırdım. Okul açıldığında LoL turnuvalarina, internet cafelere gidiyordum saatlerce. Bir kez bile kitap ağzı açmadim. Babamlar internet cafelere çok karşı insanlar. Ama biliyorlarmis gittiğimi. Bir gün cok pis isyan ettim. Sonunda ikna oldular ve DA sistemi sipariş ettim. Çok samimi bi ortam var diye anlattim. Darısı senin başına kardom.
Aga 9. Sınıfta çalış ben çok çalışmadım zorlanıyorum şu anda hayırlı olsun bu arada

Arifasln

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Arif aslan
İtopyadanmı, banada şart sundular sistem yaza gelyr

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,044
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Biraz zor olmuş ama başarmışsın, hayırlı olsun :)

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Z
Zaten onlara çok yük olmamaya caliscam 1k ya laptop girse 5.5k fln hayalindeki PC geçen lafı geçti aslında film izlerken alttan reklam geçti annem dedi işte satsan yenisini alsana babam da dedi yenisini alacak olsak 5k yı geçer dedi
Çok şükür, yine dizüstü bilgisayarınız var. Ben ilk bilgisayarımı 18 yaşımda, ikinci elden arkadaşımdan çalışarak almıştım. Sadece internete girmeye yarayan bir bilgisayardı. :) Zamanla da o bilgisayarı kendi imkanlarımla çalışarak güncelledim ve 2017 yılına kadar 9 yıl kullandım. :)

2. el sitelerinde saatlerce gezdiğimi, 10 lira daha ucuz olsun diye şehrin diğer ucuna metro ile parça almaya gittiğimi hatırlarım. Böyle yaparak hem bilgisayar toplama hem de tamir etme konusunda fazlaca tecrübe edinmiş oldum. Şu an bilgisayarla ilgili her işi kendim yapabiliyorum. Onca zaman sonra işe başlayınca da ilk işim kendime mütevazı bir sistem toplamak oldu.

Yani kısacası, elinizdekinin kıymetini bilmek lazım bu dönemde. :) Zaten elbet bir gün istediğiniz sistemi alacaksınız, aldıktan sonra da hevesiniz kaçacak, oyun oynamayı bırakacaksınız ve "Ben şimdi ne yapacağım bu sistemle?" diyeceksiniz. :)

Oxygennrs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Bedrettinx
Dostum bence bu yaz daha çok derslerine odaklan bir dahaki sene yazın bilgisayar al kendine. Emin ol üniversitese iyi bir yer kazanınca o yaz tatilinde bilgisayardan alacağın keyfi hayatının hiçbir zamanında alamayacaksın. Ve işin en güzeli üniversite zamanında da kafan rahat bir şekilde istediğin oyunu oynarsın. Diğer türlü olacağı söyleyeyim bu yaz bilgisayar alıcaksın yaz tatilin zaten biticek oyunla sene içinde aklın hep pcde kalacak. Üniversite sınavı yalan olacak. Mezuna kalırsan ve istediğin bir yere giremezsen hayat çok daha zorlaşacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kürşat Durmaz
Beyler PC almak istiyorum ama hala babama söylemedim söyleyince de onay vereceğini düşünmüyorum söylemeden ona ufak ufak bana PC almasına nasıl ikna edebilirim ?
Mesela babana ben bu oynunu bilgisayarda oynayamıyorum de indir görsün iyice bi kassın PC sonra bi şekilde yalvar ablan varsa onu konuşturtma abin varsa iş birliği yap ben öyle yaptım

Top Bottom