Z
Zaten onlara çok yük olmamaya caliscam 1k ya laptop girse 5.5k fln hayalindeki PC geçen lafı geçti aslında film izlerken alttan reklam geçti annem dedi işte satsan yenisini alsana babam da dedi yenisini alacak olsak 5k yı geçer dedi
Çok şükür, yine dizüstü bilgisayarınız var. Ben ilk bilgisayarımı 18 yaşımda, ikinci elden arkadaşımdan çalışarak almıştım. Sadece internete girmeye yarayan bir bilgisayardı.
Zamanla da o bilgisayarı kendi imkanlarımla çalışarak güncelledim ve 2017 yılına kadar 9 yıl kullandım.
2. el sitelerinde saatlerce gezdiğimi, 10 lira daha ucuz olsun diye şehrin diğer ucuna metro ile parça almaya gittiğimi hatırlarım. Böyle yaparak hem bilgisayar toplama hem de tamir etme konusunda fazlaca tecrübe edinmiş oldum. Şu an bilgisayarla ilgili her işi kendim yapabiliyorum. Onca zaman sonra işe başlayınca da ilk işim kendime mütevazı bir sistem toplamak oldu.
Yani kısacası, elinizdekinin kıymetini bilmek lazım bu dönemde.
Zaten elbet bir gün istediğiniz sistemi alacaksınız, aldıktan sonra da hevesiniz kaçacak, oyun oynamayı bırakacaksınız ve "Ben şimdi ne yapacağım bu sistemle?" diyeceksiniz.