Neler Yeni

Ailemi PC almaya nasıl ikna edebilirim ?

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
Köl Tigin de çok haklı bir öneride bulundu. Elin ayağın tutuyorsa gidip çalış bir yerde, garsonlara günlük 50 tl yevmiye veriliyor, bahşişle birlikte kısa sürede güzel bir para elde edersin. Tabi bu salgın bittikten sonra. Şu an ekonomi durmuş durumda, babanın da bu zamanda sisteme para vermesini isteme. İleride muhtemel bir ekonomik krizde çok zora girersiniz.
Hmm 3-4 aya inşallah alirin

Arifasln

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Arif aslan
Ailenize kendinizi çeşitli nedenlerle acındırmak yerine, türlü bahaneler denemek yerine -eğer bir sağlık probleminiz yoksa- çalışarak kendiniz almayı deneseniz nasıl olur?
Ben acındırmıyorum valla laptopu satıyordıö aniden çıktı bu karar zaten yazın dükkanda çalışcm babama yardım etcm monitör ekipman kendim alcam acındırmayla alakalı değil bu

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
Ben acındırmıyorum valla laptopu satıyordıö aniden çıktı bu karar zaten yazın dükkanda çalışcm babama yardım etcm monitör ekipman kendim alcam acındırmayla alakalı değil bu
Aynen bende laptop'u satucam virüs çıkmasa bizim dükkanda calisacaktim da artık ne yapacağımi bilmiyorum

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Ben
Ben bunu öneren arkadaşlara ithamda bulundum. Siz niye üzerinize alındınız ki? :)

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
31,996
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Aga :/ bitmesi gerek tam işler duzelcek diyorum biseyler çıkıyor bilirsiniz forumda yazılmaz da kendimi bahtı **** piyade gibi hissediyorum
Aynı şekilde benim de bu yaza güzel bir sistem planım vardı ama seneye kaldı sanırım, her şeyin içine etti bu salgın.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
bence babanı sıkıştırma derim biraz bekle çünkü coronavirüsünden dolayı işler şey oldu işleri toparlanınca iste
Ben Ağustos ta herşeyin planını kurdum ama virüs patlak verdi ondan sonra bannerlord da çıktı çıldırxam oynamak istiyorum

KESK1N

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed KESKİN
Sen al şimdi de bennyazın sana öderim de ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,080
Üyeler
160,353
Son üye
tolgaonthe
Top Bottom