Neler Yeni

Ailemi PC almaya nasıl ikna edebilirim ?

Burhvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Burhan Gerçek
O
O kadar bekleyemem bu yaz max 3-4 aya alamam gerek

Hem bu devirde PC alınmaz.
2021'de AMD 4. nesil işlemcilerini çıkaracak diğer AMD işlemciler ucuzlayacak.
2021'de ayrıca RX 5500 ucuzlar.
Şuan bir sürü olay var donanım fiyatları uçtu 10 ay sonra al derim.
Çeyrek altın almaya başla çünkü çok değerlenecek.

LeftSpace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mustafa Aksoy
tavsiyem pc bozuk de eve geç gel çık dışarıya sıkıldım de pc olsa oturur oynardım de gece geç saatlere kadar bi akarabda kal tabi dışarda gezmede sorduğunda arkadaşlarla kafeye gittik pc oynamaya filan de bak nası alıyo

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
tavsiyem pc bozuk de eve geç gel çık dışarıya sıkıldım de pc olsa oturur oynardım de gece geç saatlere kadar bi akarabda kal tabi dışarda gezmede sorduğunda arkadaşlarla kafeye gittik pc oynamaya filan de bak nası alıyo
Sanmıyorum dışarı çıkma bahanesi falan çok tutmaz çok arkadaşım var internet kafede sabahlayan ama aileleri pc almamakta direniyor

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
Aga öyle değil biizmki aile asla dışarı çıkmama izin vermezler ve şu dönemde nereye gidiyorum ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Muhammet Zora
Aga öyle değil biizmki aile asla dışarı çıkmama izin vermezler ve şu dönemde nereye gidiyorum ?
O zaman notlarının iyi olması lazım ve babanın öğretmen müdür falan olmaması lazım. Ortalamam hiç 94'ün altına düşmedi bu sene 8 olduğum için 98 ama annem babam öğretmen ve onlar için notun bir alakası yok.. :(
(Eğer Fen Lisesine gidersem PC alacağım :D)

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
O zaman notlarının iyi olması lazım ve babanın öğretmen müdür falan olmaması lazım. Ortalamam hiç 94'ün altına düşmedi bu sene 8 olduğum için 98 ama annem babam öğretmen ve onlar için notun bir alakası yok.. :(
(Eğer Fen Lisesine gidersem PC alacağım :D)
Kanka ben 10 a gidiyorum notların fena değil ama bilemiyorum

Arifasln

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Arif aslan
Beyler pc almak istiyorum ama hala babama söylemedim söyleyince de onay vereceğini düşünmüyorum söylemeden ona ufak ufak bana PC almasına nasıl ikna edebilirim ?
Bn zar zor ikna ettim şart bahanesiyle kabul ettiler dediler ki yaza kadar namazını düzenli kıl, bende başladım ve fiyat sundum önlerine tamam alacaz dedi doğum gününde ve doğum günüme yaklaşıyor

Arifasln

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Arif aslan
Babanın önüne şart sunman gerek misal verirsek bu dönem takdir alırsam PC yi al gibi.Alman için çalışman gerek
Bn zar zor ikna ettim şart bahanesiyle kabul ettiler dediler ki yaza kadar namazını düzenli kıl, bende başladım ve fiyat sundum önlerine tamam alacaz dedi doğum gününde ve doğum günüme yaklaşıyor

Arifasln

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Arif aslan
Kuzenim vardı. Modemi kötüydü. Sürekli internetle alakalı bişi olduğunda su modem olsa böyle olmazdı , bu modem olsa bu sorunu yasamazdik diye babasına laf göndermesi yapardı. Sonunda aldı. Sende PC olsa şunu yapardim böyle olurdu diye iyi taraflarını bulup babanı islemelisin.

Arifasln

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Arif aslan
Ben o taktiği uygulamıştım gitme ya dedi babam üzüldü lan pc yok valla ama alacak yazın

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Muhammet Zora
Kaç yaşındasın ki?

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Yaşınız kaç?

Top Bottom