Ailemi PC almaya nasıl ikna edebilirim ?

Köl Tigin de çok haklı bir öneride bulundu. Elin ayağın tutuyorsa gidip çalış bir yerde, garsonlara günlük 50 tl yevmiye veriliyor, bahşişle birlikte kısa sürede güzel bir para elde edersin. Tabi bu salgın bittikten sonra. Şu an ekonomi durmuş durumda, babanın da bu zamanda sisteme para vermesini isteme. İleride muhtemel bir ekonomik krizde çok zora girersiniz.
Hmm 3-4 aya inşallah alirin

Ailenize kendinizi çeşitli nedenlerle acındırmak yerine, türlü bahaneler denemek yerine -eğer bir sağlık probleminiz yoksa- çalışarak kendiniz almayı deneseniz nasıl olur?
Ben acındırmıyorum valla laptopu satıyordıö aniden çıktı bu karar zaten yazın dükkanda çalışcm babama yardım etcm monitör ekipman kendim alcam acındırmayla alakalı değil bu

Ben acındırmıyorum valla laptopu satıyordıö aniden çıktı bu karar zaten yazın dükkanda çalışcm babama yardım etcm monitör ekipman kendim alcam acındırmayla alakalı değil bu
Aynen bende laptop'u satucam virüs çıkmasa bizim dükkanda calisacaktim da artık ne yapacağımi bilmiyorum

Ben
Ben bunu öneren arkadaşlara ithamda bulundum. Siz niye üzerinize alındınız ki? :)

Aga :/ bitmesi gerek tam işler duzelcek diyorum biseyler çıkıyor bilirsiniz forumda yazılmaz da kendimi bahtı **** piyade gibi hissediyorum
Aynı şekilde benim de bu yaza güzel bir sistem planım vardı ama seneye kaldı sanırım, her şeyin içine etti bu salgın.

bence babanı sıkıştırma derim biraz bekle çünkü coronavirüsünden dolayı işler şey oldu işleri toparlanınca iste
Ben Ağustos ta herşeyin planını kurdum ama virüs patlak verdi ondan sonra bannerlord da çıktı çıldırxam oynamak istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,263
Üyeler
185,395
Son üye
Mustafakalem
Geri