Arama sonuçları: *

1. MasterOfPuppets

YENİ PC ALDIM H.O G.O?

Biraz geçmiş olsun gibi olsa da. Alınan alınmıştır. Hayırlı olsun güle güle kullanın :)
  2. MasterOfPuppets

Gtx 1660 super i3 10100f kaç sene götürür?

İleri tarihlerde ne gibi değişiklikler olur kestirmek zor. Buna net bir cevap vermek zor.
  3. MasterOfPuppets

Gtx 1660 super i3 10100f kaç sene götürür?

Sizin beklentinizle doğru orantılı. Çıkacak oyunlar / uygulamalar zaman içinde beklentileriniz ne kadar karşılarsa o kadar ömür belirlenmiş olur.
  4. MasterOfPuppets

Donanım arşivi foruma özel sistemi sattım H.O G.O ?

Ucuz gibi geldi aslında bir süre daha bekleseydiniz daha üst bir rakama verebilirdiniz.
  5. MasterOfPuppets

R5 5600 ve RTX 3060 sistemimi satmalımıyım?

Aldığınız sistem de zaten güzel fiyatlı satıp üstüne ciddi bir upgrade yapmayacaksınız çok ta bir esprisi yok. Ki zaten satmadan almayacaksanız indirimi denk getirseniz bile almanız güç olacak. Biraz fuzuli aksiyon gibi..
  6. MasterOfPuppets

Pek bilgim yok toplama pc linkleri mevcut şimdiden teşekkürler.

Öncelikle O işlemci ve anakart birbiri ile uyumsuz intel bir işlemci seçmişsiniz anakart amd destekli. Bu işlemci için kullanacağınız anakart DDR 4 bir ram isteyecek elinizdeki ramler DDR 4 mü ? Ayrıca power da marka olarak pek iyi değil biraz forumda vakit geçirin illaki bütçenize uygun bir...
  7. MasterOfPuppets

6600xt li sistem nasıl ?

İşlemci intel
  8. MasterOfPuppets

9 Bi̇n Tl Ye Bu Pc Alinir Mi

Çözülür :D
  9. MasterOfPuppets

Ben sana en sonunda ITX bir sistem toplayacagım ne yer derdin kalacak ne performans sorunun :)
  10. MasterOfPuppets

Vatan Bilgisayar PC toplar mı

Dışarıdan alınmış sistem parçalarına vatan kurulum yapmaz. Istanbuldaysanız ve 20 yaşından büyükseniz bir gün gelin sistem parçalarınızı getirin ben toplarım bilmiyorsanız. Maksat dayanışma olsun.
  11. MasterOfPuppets

O kadar sistem çıktı hiçmi denk getiremedin ya ? Gerçi yerim yok diyordun vazmı geçtin.
  12. MasterOfPuppets

Kendi adıma almazdım. Tamam anakart ve işlemci güzel ancak sadece cs go oynuyorum diyorsunuz. Biraz bekleseniz zaten sıfır bir sistemi alıp yıllarca kafanız rahat kullanmış olcaksınız. Bilemedim. :)
  13. MasterOfPuppets

GTX 1660 sistem alınır mı?

Monitör olması güzel fiyatta eh denilebilir ama ürünlerin garantisi bitmek üzere. Ben olsam almazdım. Forumu bir süre takip ederseniz cazip fiyatlı bir çok ürün denk getirebilir sıfır toplayabilirsiniz.
  14. MasterOfPuppets

2. El PC Alacağım Adamdan Hangi Testleri İsteyeyim?

Test sırasında reset atsrsa memtest de error saymaya başlarsa crystal bencte ssd olması gereken hızlarda cıkmaz ise furmarkta bozukluk olur görüntü keserse sorun var demektir. Sistem testlerinin nasıl yspıldıgı kullanımları birçok kaynakts var detayına bskın youtube ve konulardan.
  15. MasterOfPuppets

Programları evet flashınıza indirin gidip kurup deneyin diyeceğim ama. Bu sistemin tahminim hiçbir malzemesinde garanti yoktur. İphoneu normal satıp paranızı tutup bir süre beklyiğ peyderpey sistem toplasanız sanki daha mantıklı bir hareket olmuş olur..
  16. MasterOfPuppets

Test istemeyin mümkün ise siz gidin ve testleri kendiniz yapın. Ortalık karışık tatsız sonuçlanmaması adına siz hazır flashınızla gidip test yapın Furmark / Prime / Memtest / Ssdler icin Crystal Benchmark indirin hazır flashla kurun kendiniz bakın. Ayrıca dilerseniz sistem özellikleri ve...
  17. MasterOfPuppets

Bu parçalar bu fiyata iyi mi

Acele yok ise bekleyedebilirsiniz. Ara ara cok güzel fiyatlara parçalar sistemler cıkıyor
  18. MasterOfPuppets

950 dolara toplattığım bu sistemi almalı mıyım?

Sakın almayın o nasıl bir fiyat bu teklifi veren arkadaşlar da hiç düşünmemişmi bu kadar da abartmayalım diye acaba.
  19. MasterOfPuppets

IZOLY Exit sistem Alınır Mı?

Fiyat acccaaip uçuk sakın almayın
  20. MasterOfPuppets

DA Forum Özel Sistemi Aldım

Hayırlı olsun güle güle kullanın
Top Bottom