Neler Yeni

9 Bi̇n Tl Ye Bu Pc Alinir Mi

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Çok geldi hepsini aldım sattım ben ileriye dönük bir şey bulamadım fiyat performans
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yine yerim yok evet ama alıp TV nin yanında kullanabilirim şuan 10 bin TL ye sıfır sistem yok olanlarda ise bir yerlerden çok kısılmış dediğim gibi benim için FPS in çok önemi yok oynadığım tek oyun csgo çünkü başka oyun hiç oynamam

Ben sana en sonunda ITX bir sistem toplayacagım ne yer derdin kalacak ne performans sorunun :)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben sana en sonunda ITX bir sistem toplayacagım ne yer derdin kalacak ne performans sorunun :)
10k ya ama dimi 😁 ben PC ye 10 binden fazla veren biri değilim çünkü o kadar performansta gözüm yok ne rander alıyorum ne içerik üretiyorum ne yayın vs hiçbir şey yapmam sadece haftasonu birkaç saat csgo oynuyorum en düşük grafikte beklentim bu kadar

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan

predator

80+ Silver
Alınmaz

Can...

80+ Platinum
10k ya ama dimi 😁 ben PC ye 10 binden fazla veren biri değilim çünkü o kadar performansta gözüm yok ne rander alıyorum ne içerik üretiyorum ne yayın vs hiçbir şey yapmam sadece haftasonu birkaç saat csgo oynuyorum en düşük grafikte beklentim bu kadar
Bence kasa hoş ya holder var kasa falan kaliteli ztn parça satsan parası çıkar ilerse 6650 falan alırsın. Veya 6600 mis

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bence kasa hoş ya holder var kasa falan kaliteli ztn parça satsan parası çıkar ilerse 6650 falan alırsın. Veya 6600 mis
İlerde ekran kartı almam muhtemelen çünkü bana yeter bu eski kartlar

Can...

80+ Platinum
Şekil için alınır jsjdn ekran kartı hoşuma gitti maşallah güzelmiş 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence iyi gibi ya alına bilir az daha pazarlık olursa anakart işlemci sağlam kasa psu olsun içinde kullandığı Corsair parçalar olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,028,147
Üyeler
162,921
Son üye
Kuzey 123