Arama sonuçları: *

1. MehmtÇ

İncehesap 9060xt sistem alınır mı

haklı bendeki bu kasayı olduğu gibi 30k civarında topladım ayrı ayrı alıp indirim bekleyip. ( yazın ortasında )
  2. MehmtÇ

65k ya bu sistem cs2 için yeterlimi

ben 1080p de yüksek ayarlarda 300 fps alıyorum ekran kartı 14.4 kullanıyor ram 2k da alırsın heralde cs işlemciye bağlı mı bilmiyorum yada 2k daki durumu ama fotoğraf atabilirim oyun içindeyken. 1763022805 300ü yani
  3. MehmtÇ

2.el toplama pc yardım

bu arada yazmayı unuttum dün yazdım da cevap gelmedi o yüzden mesaj gizli sadece satıcı ve bana gözüküyor bilgin olsun die burdan yazayım 9.500 e param güvendeyle alabilirim yazdım sen fizikselde 9 civarına düşmeye bak
  4. MehmtÇ

2.el toplama pc yardım

kronik sorunlar ve mining zamanlarının top noktaları olduğundan diyor sen git bir furmark testi yap kafana yatarsa al yada satıcıdan iste ama baya geçmişi olan bir karttır perfect bir sonuç bekleme ama. 2.ellerin genelinde bu furmark istenir ve kronik hatalarda olabiliyor şans işi ama şuana...
  5. MehmtÇ

2.el toplama pc yardım

şuan yazsam dikkat çeker 1 saat sonra bu mesaja emoji bırakında bende girip pazarlık yapayım ölü fiyattan. 1761673350 arkadaş en son girip normal değerden elden almak isterse fiyatta yardımcı olur gibi satıcı.
  6. MehmtÇ

Bu fiyata bu sistem alınır mı?

amacın sadece pc girmek ise al ama oyun için alınmaz acık konuşmak gerekirse ben bile yeni topladım diğer sene yükseltmeyi planlıyorum biraz elim alışsın
  7. MehmtÇ

Bi pc topladım 2-3 ay sonra alıyorum

normalden uyguna geliyorsa hazır sistem, 1 parça düşürüyorsalar o parçayı sat istediğini al yine karlı olacaktır.
  8. MehmtÇ

37k max bütçe tavsiye sistem

benim sistem kasa 30k ya kendim topladım ekran kartı zaten 21 küsür şuan yakın zamanda topladım 3 4 ay olmuştur 0 hepsi. gayet iyi değerleri de oyunlarda.
  9. MehmtÇ

Amazon Sepetim nasıl?

eğer 4500 üzeri okuma yazma alıyorsan o anakartta işlemiyor sınırlıyor 4500 e iki tarafı da haberin olsun en azından soğutucu blok kullanmana gerek kalmaz gibi ve anakart cok pahalı geldi amazondan 2300 e yakın zamanda almıştım bunun üstüne 2k daha koyup am5 toplarsın yada 2. ele yönel...
  10. MehmtÇ

Çözüldü✓ Yeni bilgisayar bileşenlerimi sormak istiyorum

b serisi daha makuldür overclock yapmasan dahi verim açısından. ama a serisinde çalışır mı , çalışır.
  11. MehmtÇ

Bu fiyata rx9060 xt sistem alınır mı? Acil yardım

soğutucu değişirsen daha uzun ömürlü sistem olur ve psu yükseltmeni tavsiye ederim kafan rahat eder. anakart fazla fark yoksa b serisine geç overclock değilde besleme açısından.
  12. MehmtÇ

Bütçeme göre pc alıcam

zaten tam50k bence bi 47.500 olur minimum
Geri