herşeyi bi siteden toplama bu hali aşırı pahalı olmuşAlıntıyı görüntüle
ARKADAŞLAR MERHABA CS2 İÇİN BU SİSTEM YETERLİMİ GÖNÜL NVIDIA EKRAN KARTI İSTİYOR AMA BÜTÇE ONA ZOR CIKIYOR PARCALARIN KALİTESİNİ VE CS2 İÇİN YETERLİMİ SİSTEM ONU SÖYLERMİSİNİZ
Hocam parçaları tek tek toplarken nasıl bir yol izliyorsun mesela 20k lık ekran kartını taksitlemi aldın aldıysan kaç taksitle aldın acabafazla fazla yeter en az 300 fps verir ama tek tek indirim kovalayarak almanı öneririm burası 65k ise 50-55k ya toplayabilirsin mesela vatanda geceleri indirim oluyor takip et. ben 24k lık 5060ti yı 20k ya aldım.
hocam akakçe kullansan bile şuan burası tahminimce 62 63 e düşerHocam parçaları tek tek toplarken nasıl bir yol izliyorsun mesela 20k lık ekran kartını taksitlemi aldın aldıysan kaç taksitle aldın acaba
Rx 9060 cs 2 de çok kötü 5060 ti geçAlıntıyı görüntüle
ARKADAŞLAR MERHABA CS2 İÇİN BU SİSTEM YETERLİMİ GÖNÜL NVIDIA EKRAN KARTI İSTİYOR AMA BÜTÇE ONA ZOR CIKIYOR PARCALARIN KALİTESİNİ VE CS2 İÇİN YETERLİMİ SİSTEM ONU SÖYLERMİSİNİZ
ben kendi aylık bütçeme göre ilerledim aylık bütçemi geçince taksitliyordum. yoksa diğer parçalar indirime girdiğinde bütçem olmazsa alamazdımHocam parçaları tek tek toplarken nasıl bir yol izliyorsun mesela 20k lık ekran kartını taksitlemi aldın aldıysan kaç taksitle aldın acaba
ben 1080p de yüksek ayarlarda 300 fps alıyorum ekran kartı 14.4 kullanıyor ram 2k da alırsın heralde cs işlemciye bağlı mı bilmiyorum yada 2k daki durumu ama fotoğraf atabilirim oyun içindeyken.Alıntıyı görüntüle
300ü yanifazla fazla yeter en az 300 fps verir ama tek tek indirim kovalayarak almanı öneririm burası 65k ise 50-55k ya toplayabilirsin mesela vatanda geceleri indirim oluyor takip et. ben 24k lık 5060ti yı 20k ya aldım.
15.5k ya 7800x3d 9 ay taksitli alınır mı? incehespta gaming gecesinde yamyamlar çöküyolar işlemciye alamıyorumben kendi aylık bütçeme göre ilerledim aylık bütçemi geçince taksitliyordum. yoksa diğer parçalar indirime girdiğinde bütçem olmazsa alamazdım
68k 50k ya geldi bana 3 aya yaydım
Bırak yeteri sadece cs2 oynayacaksan fazla bile hocamAlıntıyı görüntüle