65k ya bu sistem cs2 için yeterlimi

promenTa

80+
Reaksiyon skoru
46
1763021037987.webp

ARKADAŞLAR MERHABA CS2 İÇİN BU SİSTEM YETERLİMİ GÖNÜL NVIDIA EKRAN KARTI İSTİYOR AMA BÜTÇE ONA ZOR CIKIYOR PARCALARIN KALİTESİNİ VE CS2 İÇİN YETERLİMİ SİSTEM ONU SÖYLERMİSİNİZ

fazla fazla yeter en az 300 fps verir ama tek tek indirim kovalayarak almanı öneririm burası 65k ise 50-55k ya toplayabilirsin mesela vatanda geceleri indirim oluyor takip et. ben 24k lık 5060ti yı 20k ya aldım.

Alıntıyı görüntüle
ARKADAŞLAR MERHABA CS2 İÇİN BU SİSTEM YETERLİMİ GÖNÜL NVIDIA EKRAN KARTI İSTİYOR AMA BÜTÇE ONA ZOR CIKIYOR PARCALARIN KALİTESİNİ VE CS2 İÇİN YETERLİMİ SİSTEM ONU SÖYLERMİSİNİZ
herşeyi bi siteden toplama bu hali aşırı pahalı olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu paraya 5070 li sistemler geliyor hatta 9070xtli sistemler bu baya abartı pahalı

fazla fazla yeter en az 300 fps verir ama tek tek indirim kovalayarak almanı öneririm burası 65k ise 50-55k ya toplayabilirsin mesela vatanda geceleri indirim oluyor takip et. ben 24k lık 5060ti yı 20k ya aldım.
Hocam parçaları tek tek toplarken nasıl bir yol izliyorsun mesela 20k lık ekran kartını taksitlemi aldın aldıysan kaç taksitle aldın acaba

hocam 360 mm sıvı soğutma çok gereksiz olmuş intel gibi ısınan bir işlemci değil bu 240 yeterlidiir

240mm bitfenix sakiel soğutucu yeterli bu işlemciye
Hocam parçaları tek tek toplarken nasıl bir yol izliyorsun mesela 20k lık ekran kartını taksitlemi aldın aldıysan kaç taksitle aldın acaba
hocam akakçe kullansan bile şuan burası tahminimce 62 63 e düşer

ben kendi aylık bütçeme göre ilerledim aylık bütçemi geçince taksitliyordum. yoksa diğer parçalar indirime girdiğinde bütçem olmazsa alamazdım
68k 50k ya geldi bana 3 aya yaydım

Alıntıyı görüntüle
ben 1080p de yüksek ayarlarda 300 fps alıyorum ekran kartı 14.4 kullanıyor ram 2k da alırsın heralde cs işlemciye bağlı mı bilmiyorum yada 2k daki durumu ama fotoğraf atabilirim oyun içindeyken.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

300ü yani

ben kendi aylık bütçeme göre ilerledim aylık bütçemi geçince taksitliyordum. yoksa diğer parçalar indirime girdiğinde bütçem olmazsa alamazdım
68k 50k ya geldi bana 3 aya yaydım
15.5k ya 7800x3d 9 ay taksitli alınır mı? incehespta gaming gecesinde yamyamlar çöküyolar işlemciye alamıyorum

işlemciyi 5 7500f yap işlemci soğutuyu düşür bide akakçeden topla 5060ti a geç. Bende 9060xt var amd aldığıma pişman oldum. sadece cs2 oynayacağım diyorsan eski sistemler bile çok rahatlıkla cs2 yi kaldırır bu kadar iyi bir sistem toplamana gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,019
Üyeler
184,872
Son üye
Ofluiso
Geri