Arama sonuçları: *

1. N

i5 10400f gtx 1050ti iş görür mü?

O işlemciye o ekran kartı fazla kötü duruyor. Ekran kartını değiştirmen lazım hocam.
  2. N

Max 8K Oyun ve iş için laptop önerisi

Laptop olarak o fiyata çok zor hocam bence. masaüstü tercihiniz olursa, mümkün o fiyata. https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-3-14itl6-intel-core-i3-1115g4-4gb-256gb-ssd-freedos-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82h7014rtx-p-HBCV0000210A45 bunu buldum belki işinize yarar 8 k ya. 1671185269 14...
  3. N

Yılbaşından sonra Laptoplara ne kadar zam gelir ?

Değişkenlik gösterebilir fiyat. İyimser de olabilir, kötümser de. Bana kalırsa fiyatlar artacak. Sonuçta asgari zam çalışan maliyetini artırdığı için. Bilgisayar getiren kişiler de bu maliyeti bir yere yansıtmak zorunda kalacaklar. Ben o durumun yaşanacağını düşündüğümden laptopu kasım ayında...
  4. N

50000 tl toplama pc tavsiye

Borsa ile uğraşıyorum zaten. Daha bugun Turkcell tavanı tahmin ettim. Geçen Cuma Hktm 9 olucaktı onu öngördüm vs. Coin işinden anlamıyorum o kısıma yabancıyım ama ileride oda olur hocam. Size de öneririm eğer uğraşmıyorsanız borsa ile.
  5. N

Eskiden ne yapardık ama herkes bir apu furyasına kapılmıştı. Alışkanlık oldu bakmak için :D 1670866665 Hocam 10 yıldır bir masaüstü sistemim olmadı. İleride bütçem olursa ben öneri isterim sizin gibi. Ben atılan önerilere bakıp yazdım.
  6. N

50 bini bir an 5 bin olarak okuyan ben apu araştırmaya başlamıştım durdum bir anda. :D arkadaşlar güzel önermiş hocam onlara bakın bence.
  7. N

Çözüldü✓ i5 11400f ve gt1030 alını

çok performans vermez. amd apu işlemci alsan daha .ok fps alabilirsin duruma göre.
  8. N

Ryzen 3 4300ge 1500 verilir mi

geç gördüm hocam pardon stokta olmadığına üzüldüm bundan 1 ay önce her türlü bulunuyordu işlemci. Acelem yok derseniz stok gelmesini bekleyebilirsiniz ama acelem var derseniz 3 ay kabul edilebilir bir süre. garantisini muhakkak kontrol edin birde sormanız gerekiyorsa neden satmak istediğini...
  9. N

Ryzen 3 4300ge 1500 verilir mi

APU Kullanmak isterim derseniz alınabilir ama ; https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-3-4300ge-dort-cekirdek-3-50-ghz-kutusuz-fiyati,1121664752.html en ucuz fiyat 1600 civarı fiyatta var 0 olarak alırım derseniz.
  10. N

4000 TL sistem önerisi : monitörlü olabilir

mhz olarak 3200 almanızı öneririm en az. 8+8 için güzel olur. Ekran kartı olarak gtx 1660 ı besleyebilen bir kart. Rica ederim yardımcı olabildiysem.
  11. N

4300 ge apu kullanmanızı öneririm. apu gt730 dan daha çok performanslı olacaktır. 4000 TL olarak indirimleri kovalayarak apu toplanabilir. ekran kartı ileride alıcaksanız apuya minimum 500 W psu alın daha yükseği de olabilir bütçe yettiği sürece, PSU lu kasa da alabilirsiniz. Ram 8 + 8 olmalı...
  12. N

hocam apuya karşı ön yargınız olabilir ama şuan elinizdeki bütçe ile 0 kasa bulunur mu ben bilemedim. 4k ya apu işinizi görebilir bir süre ekran kartı için bütçe kurmak isterim derseniz veya monitör almak isterim derseniz. Önyargılı yaklaşacak bir şey yok ayrıca APU toplamak kötü bir şey değil...
  13. N

başlıkta 4.000 tl konu içinde 40.000 4000 TL ye apu alabilirsiniz yada gamegarajda 4k bütçeli sistemler olacaktı. 40.000 se ona ne önersem bilemedim.
  14. N

Bu sistem alınır mı?

yok hocam istediğiniz kadar soru sorun videoda ayarlar pek gözükmüyor. Test doğrumu kesin bir bilgi vermem imkansız ama rx460 iyi bir kart o sistem için. 900 tl ile alırsanız eğer pazarlık payı ile. İkinci el başka parçalar takıp çok masraf etmeden güzel hale getirebilirsiniz. En kötü rx460 için...
  15. N

Bu sistem alınır mı?

yok sanmıyorum hocam.
  16. N

8K bütçem var,ne yapmalıyım? (yeniyim yardımcı olursanız sevinirim 🙂)

hocam aynı tür iki konu açmışsınız ilk açtığınız konunun ismini değiştirip bir kere yukarıya taşırsanız. ayrı ayrı mesaj atmamıza gerek kalmayacaktır.
  17. N

Bu sistem alınır mı?

hayır kaldırmaz hocam. ayarları çok düşürmeniz lazım ama o işlemci çok eski.
  18. N

Fiyatına değer,alınır dediğiniz sistemler yokmu?

mesajlarda belirtmiş sanırım 8k civarı yazıyor.
  19. N

Fiyatına değer,alınır dediğiniz sistemler yokmu?

Hocam bütçe, bütçe, bütçe ben 2014 te aldığım lenovo laptopu kullanmaktayım hala. Y510P gt 755m çok basit oyunları oynayabiliyorum ama hala kullanışlı günlük işler için. Şimdilik işimi görüyor ama yeni bir sistem almak istiyorum laptop veya kasa olarak tercihim kasa olacak gibi çünkü daha düşük...
Top Bottom