Neler Yeni

Fiyatına değer,alınır dediğiniz sistemler yokmu?

GDS10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Geds10
Soru başlıkta var,cevaplarınızı bekliyorum.

GDS10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Geds10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok mu beyler?

hoojdonk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
efe
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
turgay can
Şuan yok ama hafta sonuna doğru fiyatına değer sistemler çıkar ümitliyim. Çünkü okullar açılacak yayıncılar hafta sonuna sistem yetiştirmeye çalışıyordur. Tahminimce.

GDS10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Geds10
Şuan yok ama hafta sonuna doğru fiyatına değer sistemler çıkar ümitliyim. Çünkü okullar açılacak yayıncılar hafta sonuna sistem yetiştirmeye çalışıyordur. Tahminimce.
Umarım öyledir bende de 8k civarı para var şuan rtx 2060'lı sistem bekliyorum

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
Rtx 3090 sistem 20k ya gelse bile değmez bence. Sonuçta aldığımız bir BİLGİSAYAR çoğumuz eğlence aracı olarak kullandığı bir cihaz. 5k üstü kesinlikle verilmez o yüzden hiçbir zaman benim için parasına değen bir sistem olmayacak. Ama fırsat sistemleri iyi oluyor mesela DA-S1, MD2 gibi.

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
olayın tamamen bütçeye göre odaklı olduğunu düşünüyorum. Bütçe kısıt yoksa 3080 ti lı sistemler parasına değer olabilir ama bütçe yoksa 1650 sistem bile işinizi görebilir. Gün sonunda bütçeye bakar. Bana kalırsa rtx 3060 dan aşağı sistem almayın bu benim önerim 3060 olur, 3060 ti olur 3070 olur. Bütçe imkan verdikçe 3060 ti çok f/p bir ekran kartı.

GDS10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Geds10
olayın tamamen bütçeye göre odaklı olduğunu düşünüyorum. Bütçe kısıt yoksa 3080 ti lı sistemler parasına değer olabilir ama bütçe yoksa 1650 sistem bile işinizi görebilir. Gün sonunda bütçeye bakar. Bana kalırsa rtx 3060 dan aşağı sistem almayın bu benim önerim 3060 olur, 3060 ti olur 3070 olur. Bütçe imkan verdikçe 3060 ti çok f/p bir ekran kartı.
Ekran kartı fiyatları bu kadar uçmasa dediğinize katılırdım ama bence genel limit ortalama 7K civarı.İnsanlar haklı olarak bir bilgisayara daha fazla para vermek istemiyor

Ekran kartı fiyatları bu kadar uçmasa dediğinize katılırdım ama bence genel limit ortalama 7K civarı.İnsanlar haklı olarak bir bilgisayara daha fazla para vermek istemiyor
Bence dediğine katılmalısın. Senin paran olmayabilir ama bu gözler dakikalar içinde 100lerce stoğun bittiğini gördü. Ve defalarca oldu bu. Tek sorun sende para yok hocam. Bütçeyi artırmaya bak. Enflasyon kur vs derken insanlar artık 10k ya f/p sistem görünce dalışa geçiyor

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Hocam bütçe, bütçe, bütçe ben 2014 te aldığım lenovo laptopu kullanmaktayım hala. Y510P gt 755m çok basit oyunları oynayabiliyorum ama hala kullanışlı günlük işler için. Şimdilik işimi görüyor ama yeni bir sistem almak istiyorum laptop veya kasa olarak tercihim kasa olacak gibi çünkü daha düşük paraya çok daha iyi performansı kasa sistemler veriyor. Bu ay olmaz çalışıyorsanız veya çalışmıyorsanız yarı zamanlı bile olsa çalışıp 1-2 ay bütçe toplarsanız güzel bir sistem alabilirsiniz sonuçta 1 kere alıp bir süre kullanmaksa hedef burda size 3k ya kasa önermem işinize yaramaz uzun soluklu ve güzel oyun deneyimi istiyorsanız.

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk
7K civarı.İnsanlar haklı olarak bir bilgisayara daha fazla para vermek istemiyor
Katılıyorum sonuçta 20klık bir bilgisayarda oynıyacağıb oyunlarda belli 7klıktada CS,valo,forza,Pubg,ets2 7klık pcde akıcı oynatacak oyunlar zaten ben bir bilgisayara 8kdan fazla verilmez diye düşünüyorum.İş eğer yayıncılık değilse tabi.

Top Bottom