Neler Yeni

Max 8K Oyun ve iş için laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Alperen Erdemir
Arkadaşlar oyun ve iş için kullanacağım FP modelleri var mı önerebileceğiniz? İkinci el de olabilir.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,257
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Arkadaşlar oyun ve iş için kullanacağım FP modelleri var mı önerebileceğiniz? İkinci el de olabilir.
Sifir olarak 8k ya oyun icin laptop yok
Ikinci el de 1650 li modeller vardir buyuk ihtimalle

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Alperen Erdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu ilandaki üründe GTX960M modeli var, zaten fazla AAA oyun oynamıyorum Valorant oynuyorum. Bu ürün sizce alınmaya değer mi ve fiyat olarak uygun mudur?

bahtsizbedevi23

80+ Bronze

Bu ilandaki üründe GTX960M modeli var, zaten fazla AAA oyun oynamıyorum Valorant oynuyorum. Bu ürün sizce alınmaya değer mi ve fiyat olarak uygun mudur?
Ben buna asla bu parayı vermem. Yazık günah ya o paraya hergun internet kafeye giderim daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Alperen Erdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben buna asla bu parayı vermem. Yazık günah ya o paraya hergun internet kafeye giderim daha iyi
Nedenlerini yazsan daha iyi olabilirdi kardeşim 🙂 neden ki? Piyasaya bakıyorum yok hep aynı modeller var hatta bazıları 860 ve 8 GB RAM li.

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Laptop olarak o fiyata çok zor hocam bence. masaüstü tercihiniz olursa, mümkün o fiyata.
bunu buldum belki işinize yarar 8 k ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

14 inch ama iş için çok ideal duruyor laptop olarak. İç donanım çok iyi olmasa da valo da oynatır. ssd ile hızlı kullanım sağlar. İ3 olayı biraz can sıkıcı dursada yeterli olur gibi iş için. Ağır program kullanmıyorsanız.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Nedenlerini yazsan daha iyi olabilirdi kardeşim 🙂 neden ki? Piyasaya bakıyorum yok hep aynı modeller var hatta bazıları 860 ve 8 GB RAM li.
Hocam özellik olarak demedim. Yani 7000-8000 tl para verip 2 sene bile idare edemeyecek eski bir laptop almak bence mantıksız yani. Üzerine biraz daha bütçe koyup sıfır temiz birsey almanız paranızın boşa gitmemesi için daha iyi olur. 2. El o laptoplar o paralı hak etmiyor diye dedim fiyatlari çok şişirmişler. Ha sıfırlarıda o fiyatlari hak etmiyor ama bir kaç bin tl için tüm parayı çöp etmek iyi olmaz. Bende yakınlarda bir laptop aldım daha düşük bütçe ile birseyler arıyordum ve gerçekten işime uygun beni tamamlayacak birsey o fiyatlarda yoktu. İstemeye istemeye mecburen bütçeyi yükselttim fiyatını hak etmeyen bir cihazı pahaliya aldım ama beni tamamladı her işimi görüyor. Bunu yapmamdaki sebep piyasa her geçen gün artıyor bir cihaz parasını hak etsin diye beklerken daha zamlaniyor ve paranın değeri düşüyor zararlı biz çıkıyoruz.

Top Bottom