Arama sonuçları: *

1. PaLaaX

i3 540 sistem nasıl geliştirilebilir?

Bende i3 550 kullanıcısıyım... 1156 için geliştirilebilecek en iyi seçenekler XEON x3440-50 gibi duruyor.
  2. PaLaaX

80K-60K TL Oyun,Ders,Render Toplama Pc Önerisi?

Allah arttırsın kardeşim.
  3. PaLaaX

Sizce bu sistem nasıl valorant,pubg Metin2 oynatır mı

Dostum bunlar para tuzakları. Sen foruma bütçeni belirt arkadaşlar yardımcı olacaktır. Pek anlamıyorsanız uğraşmak istemiyorsanız güvenilir sitelerin hazır sistemleri olur, önerilen sistemlerden birini alabilirsiniz...
  4. PaLaaX

Ryzen 3 3200G'li Sistem Alınır mı?

Eskiden alınırdı, artık alınmaz...
  5. PaLaaX

RX 7000 serisi ne zaman çıkar?

6000 serisi ne zaman çıktıysa 7000 serisi de o zaman çıkar herhalde. Artık yurtdışı için F/P olan kartlar bile Türkiye de üst segment'e giriyor.
  6. PaLaaX

Xeon E5530 ve GT 220'li Server PC Ne Kadar Eder?

Önemli olan Bilgisayar'ın ne kadar edeceği değil, senin ne kadar kar edeceğindir. O yüzden ne kadara aldıysan üstüne ya ekleme yap ya da kar payı koyup sat.
  7. PaLaaX

Xeon E5530 ve GT 220'li Server PC Ne Kadar Eder?

bu 6000 ederse benim ki hesap makinesi o zaman :D
  8. PaLaaX

2000tl pc toplama yardım

Usta sistem güzel. Ama 560 ın fırınlanmamışını bulacan. Nvidia gtx 600 serisinede bakabilirsin. AMD de R7/R9 ve HD serisine bakabilirsin.
  9. PaLaaX

15000 TL'ye PC Toplama

Yüklenirse sonradan yaşanacak hayat kalmaz babayiğit.
  10. PaLaaX

15000 TL'ye PC Toplama

Geçmiş olsun kardeşim. Yinede Babana bu kadar yüklenme durumunuz pek iyi değilse. Eskiden 5k ya aldığımız sistem 10k ları geçti. Hazır sistemler alınabilir gamegaraj sinerji itopya vb. sitelerden.
  11. PaLaaX

4000 TL'ye Ekran Kartsız Sistem Önerisi

Bu sistemde güzel bir sistem. Daha iyi de dyebilirim. En azından kart masrafından kurtulursun. 1643726508 Link varmı ?
  12. PaLaaX

4000 TL'ye Ekran Kartsız Sistem Önerisi

Kaçırma derim. Ekran kartını bence alma. Ama alırsanda satarsın veya kullanırsın.
  13. PaLaaX

Taksitle pc alabilecegimiz yer?

Trendyol, Hepsiburada gibi siteler yapıyor diye biliyorum.
  14. PaLaaX

R7 240 sistem Alınır mı?

Alınmaz. r7 240 300 400 liralık kart. en az rx 550 olması gerekir o civarda.
  15. PaLaaX

KOŞUN BU FIYATA KAÇMAZ BU PC (!)

Gt 10030 demek istedi bence (!)
  16. PaLaaX

6000 TL Bütçeye Sistem Toplama

Şuanda piyasada bulunan hiçbir şey parasını haketmiyor. Ben öneremem. Daha uzman bir arkadaş belki kendi parçaları toplayıp sana sunabilir. 2000 tl lik sistem 4.500 tl olmuş 1 ayda.
  17. PaLaaX

6000 TL Bütçeye Sistem Toplama

Piyasa Düzelmez Babayiğit. Sen topla hemen. Apu sistem diz sıfır veya ikinci el monitör dahil ekran kartlı bir sistem al valo o kadar büyük oyuı değil.
  18. PaLaaX

2022'de DDR3 sistem alınır mı?

Türkiye de DDR3 Hala geçerliliğini koruyor. Çeşit bol.
  19. PaLaaX

Bilgisayara parça mı almayalıyım yoksa yeni bilgisayar zamanı gelmiş mi?

İşlemci değişebilir belki. yoksa yeni almaya gerek yok.
  20. PaLaaX

Emektar GG yeni PC arayışındayım

10 ayda çok şey değişti aga...
Top Bottom