Neler Yeni

15000 TL'ye PC Toplama

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322

yusuf.fb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kemal sunal
Yüklenirse sonradan yaşanacak hayat kalmaz babayiğit.
Öncelikle teşekkürler, kanka pc almamı bende daha çok istiyor babam hazır sistemlere fln bakıcam uygun bulursak alacağız. Yaz gelince çalışıp yardımcı olurum babama zaten amcam babaannem yardımcı olmasalar 10-13 bin tl'lik zarara babam istese bile sokmam. Hastayım diye akrabalar yardım edicek babamda diyor fırsat bu fırsat yoksa alamayız diyor 😁

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Geçmiş olsun allah şifa versin sağlık çok önemli allah tüm hastalara şifa versin

Çalışır yardım edersin ailene madem niyetlendiler aldır 👍

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Öncelikle teşekkürler, kanka pc almamı bende daha çok istiyor babam hazır sistemlere fln bakıcam uygun bulursak alacağız. Yaz gelince çalışıp yardımcı olurum babama zaten amcam babaannem yardımcı olmasalar 10-13 bin TL'lik zarara babam istese bile sokmam. Hastayım diye akrabalar yardım edicek babamda diyor fırsat bu fırsat yoksa alamayız diyor 😁
Geçmiş olsun kardeşim sistemi alacağın zaman konu açarsan o gün hangi sistem uygunsa ne seçebiliyorsak ona göre yardımcı olurum.

yusuf.fb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kemal sunal
Geçmiş olsun kardeşim sistemi alacağın zaman konu açarsan o gün hangi sistem uygunsa ne seçebiliyorsak ona göre yardımcı olurum.
Reyiz ben forumda yeniyim konuyu yükseltip mi size tekrardan ulaşabilirim

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin

yusuf.fb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kemal sunal
Geçmiş olsun allah şifa versin sağlık çok önemli allah tüm hastalara şifa versin

Çalışır yardım edersin ailene madem niyetlendiler aldır 👍
Çok teşekkür ederim renktaş. Allah'a şükür yemek yiyorum,yürüyebiliyorum iyim benden daha kötüleri var Allah hepsine şifa versin. Bende almayı düşünüyorum kral fırsat bu fırsat

Mert555

80+ Bronze
Maşallah herkes de doktor olmuş. Adam sistem tavsiyesi istiyor bazı yarım akıllılar da ''önce sağlık'' diyor. Olum adam sistem için canından olmuyor sakin olun.
Hocam üstün bilgi tecrübenizle bize sistemlerin kaç fiyattan başlayacağını söyler misiniz? 3060 hariç onu biliyoruz 20k devamı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,751
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom