Neler Yeni

15000 TL'ye PC Toplama

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Öncelikle merhaba arkadaşlar bağırsak enfeksiyonu hastalığından dolayı hastanede yatılıyım. Ben ve ailem doğal olarak çok üzülüyoruz Babam ise moral bulmam, eğlenmem için bir pc almak istiyor tabii ki pc tek başımıza almıyacağız babaannem,amcam,ablam hepsi yardım edicek toplam 8 milyar fln yardım edecekler üstünü babam tamamlayacak.
Bütçe 14-15 bin TL

Laptop mu kasa mı isteğinize bağlı dying light2 - forza horizon 5 - cod gibi oyunları rahat oynayacağım bir sistem lazım yardım eder misiniz 🤠 teşekkür ederim.
Hocam masaüstü daha iyi olur performans açısından.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
beyler adam yardım istiyor la :D tamam sağlık önemli de bunu o da biliyordur. yardımcı olsun bilen birisi

yusuf.fb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kemal sunal
Öncelikle geçmiş olsun. Hiç bir ürün ömürlük değildir. Bu piyasada o bütçe ile RX 6600 XT ve ya bulabilirseniz RTX 3060'lı sistem alabilirsiniz.
Amd taraftarı değilim fazla 😃
Varsa hazır sistem öneriniz paylaşabilir misiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adama Allah şifa versin de artık birisi de yardım etsin. Adam şu an iyiyim tavsiye verin demiş hâla boşver diyorsunuz
Aynen 😅

Adama Allah şifa versin de artık birisi de yardım etsin. Adam şu an iyiyim tavsiye verin demiş hâla boşver diyorsunuz
Aynen 😅
beyler adam yardım istiyor la :D tamam sağlık önemli de bunu o da biliyordur. yardımcı olsun bilen birisi
Doğru diyorsun hayla cevap bekliyorum 🙃

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Amd taraftarı değilim fazla 😃
Varsa hazır sistem öneriniz paylaşabilir misiniz.

Aynen 😅

Aynen 😅

Doğru diyorsun hayla cevap bekliyorum 🙃
3060'lı bir şey uzun süre götürür sizi,ama fiyatları bütçenize pek uygun olmadığından amd öneririm.Arkadaşlar zaten atmış ama bundan başka düzgün sistem bulamadım (3050 var onunda performansı iyi değil bu fiyata) Ekran kartını XT yapabilirseniz mükemmel olur.Fighter'ın performansını pek bilmiyorum arkadaşlara sormak lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Öncelikle merhaba arkadaşlar bağırsak enfeksiyonu hastalığından dolayı hastanede yatılıyım. Ben ve ailem doğal olarak çok üzülüyoruz Babam ise moral bulmam, eğlenmem için bir pc almak istiyor tabii ki pc tek başımıza almıyacağız babaannem,amcam,ablam hepsi yardım edicek toplam 8 milyar fln yardım edecekler üstünü babam tamamlayacak.
Bütçe 14-15 bin TL

Laptop mu kasa mı isteğinize bağlı dying light2 - forza horizon 5 - cod gibi oyunları rahat oynayacağım bir sistem lazım yardım eder misiniz 🤠 teşekkür ederim.
Gevmis olsun hastaneden eve gectigin zaman konuyu yükselt şimdi yat boşver bunlari

mertali45

80+
Öncelikle geçmiş olsun. Hiç bir ürün ömürlük değildir. Bu piyasada o bütçe ile RX 6600 XT ve ya bulabilirseniz RTX 3060'lı sistem alabilirsiniz.
varsa bana önerir misin rtx 3060

3060'lı bir şey uzun süre götürür sizi,ama fiyatları bütçenize pek uygun olmadığından amd öneririm.Arkadaşlar zaten atmış ama bundan başka düzgün sistem bulamadım (3050 var onunda performansı iyi değil bu fiyata) Ekran kartını XT yapabilirseniz mükemmel olur.Fighter'ın performansını pek bilmiyorum arkadaşlara sormak lazım.
+1 ben bu sistemi almayı dusunuyorum da fighter iyi midir bilmiyorum.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
Bütçe 14-15 bin TL

çok geçmiş olsun hocam

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,804
İsim
DefKot
Bütçe 14-15 bin TL

Ailen çok anlayışlıymış morelin yerine gelmesi için çok güzel hareket

Bizim abi de midemin ağrıdığı dönemde endoskopi kolonoskopi önden arkadan girecekler sana diye dalga geçiyordu

yusuf.fb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kemal sunal

Bizim abi de midemin ağrıdığı dönemde endoskopi kolonoskopi önden arkadan girecekler sana diye dalga geçiyordu
Teşekkürler dostum

Eyw dostum, sanada geçmiş olsun 😀

çok geçmiş olsun hocam
Teşekkür ederim dostum.

Çok teşekkürler 🤗

Gevmis olsun hastaneden eve gectigin zaman konuyu yükselt şimdi yat boşver bunlari
Teşekkürler, dediğinizi yapacağım.

Arkadaşlar size bir şeyde söylemek istiyorum şimdi benim epic games'de 130 tl kuponum var bunun ile dying light 2 alacam ama pc geldiğinde kendi bilgisayarıma indirip oynayacağım şimdi başka bir laptop'dan satın alsam o laptopda kayıtlı kalmaz demi ?

Son düzenleme:

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
ARDA
Oyun hesabına ekleniyor. İster laptoptan indirip oynarsın, ister 1 yıl sonra satın aldığın bilgisayarda. Epic hesabında bulunuyor yani oyun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,542
Üyeler
168,311
Son üye
darksalyer67
Top Bottom