iyi çocuğu hasta edeceklerMaşallah herkes de doktor olmuş. Adam sistem tavsiyesi istiyor bazı yarım akıllılar da ''önce sağlık'' diyor. Olum adam sistem için canından olmuyor sakin olun.
Öncelikle geçmiş olsun. Alacağın pc içinde şimdiden hayırlı olsun. İnşallah bir gün benimde olur tekrar geçmiş olsun.Öncelikle merhaba arkadaşlar bağırsak enfeksiyonu hastalığından dolayı hastanede yatılıyım. Ben ve ailem doğal olarak çok üzülüyoruz Babam ise moral bulmam, eğlenmem için bir pc almak istiyor tabii ki pc tek başımıza almıyacağız babaannem,amcam,ablam hepsi yardım edicek toplam 8 milyar fln yardım edecekler üstünü babam tamamlayacak.
Bütçe 14-15 bin TL
Laptop mu kasa mı isteğinize bağlı dying light2 - forza horizon 5 - cod gibi oyunları rahat oynayacağım bir sistem lazım yardım eder misiniz teşekkür ederim.
Hocam rx 6600 xt ile rtx 3060 i karşılaştırmak 6600 e hakaret sayilir 6600 daha uzun ömürlü.3060'lı bir şey uzun süre götürür sizi,ama fiyatları bütçenize pek uygun olmadığından amd öneririm.Arkadaşlar zaten atmış ama bundan başka düzgün sistem bulamadım (3050 var onunda performansı iyi değil bu fiyata) Ekran kartını XT yapabilirseniz mükemmel olur.Fighter'ın performansını pek bilmiyorum arkadaşlara sormak lazım.
Aquarius 5T11-RX6600/XT - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T11-RX6600XT oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Rtx dlss vesaire.Hocam rx 6600 xt ile rtx 3060 i karşılaştırmak 6600 e hakaret sayilir 6600 daha uzun ömürlü.
Fsr vesaire.Rtx dlss vesaire.
O zaman yarın paparaya para'yı attim satın alayım sence mantıklı mı dying light 2 almakOyun hesabına ekleniyor. İster laptoptan indirip oynarsın, ister 1 yıl sonra satın aldığın bilgisayarda. Epic hesabında bulunuyor yani oyun.
Allah razı olsun teşekkürler dostumGeçmiş olsun Allah şifalar versin. Gönlüne göre pc senin olsun.
RT neden eklemedin lo RX6600 de RT açabiliyorFsr vesaire.
RT neden eklemedin lo RX6600 de RT açabiliyor
bence yüklensin bu hayata bir kere geliyoruz bu hayatı yaşayamıcaksak ne için geliyoruzGeçmiş olsun kardeşim.
Yinede Babana bu kadar yüklenme durumunuz pek iyi değilse.
Eskiden 5k ya aldığımız sistem 10k ları geçti.
Hazır sistemler alınabilir gamegaraj sinerji itopya vb. sitelerden.