Arama sonuçları: *

1. Play Hard

Çözüldü✓ 7800x3D + 4080 Süper Sistem Toplama Tavsiyesi

Bütçe çok güzel, parçaları ayrı ayrı alır toplar vakit ayırırım diyorsan daha iyi olur bence hocam. Hatta bu şekilde belirttiğiniz bütçede 7950x3d işlemcili toplanabilir. 1713957267...
  2. Play Hard

Kasa İçin Bütçe 60-65K Sistem Önerilerinize Açığım

Kesinlikle kendin topla hocam. 1 ay gibi bir sürede 4080 li sistemi 65k bandında topladım gerek indirim gerek kupon kovalayarak. Ya da şuna bakabilirsin biraz daha özelleştirerek...
  3. Play Hard

80K BÜTÇE SİSTEM TOPLAMA

Intel 13600K Asus Z790 Tuf Gaming Pro G skill Trident Z5 2x16GB 7200 MHz Lian Li Lancool 205 MSI MPG CoreLiquid K240 ARGB 240 mm MSI A750GL PCIE5 750W 80+ Gold Galax Rtx 4080 Bana bu sistem indirimlerle birlikte 72k bandına gelmişti hocam ama indirimsiz ve güncel fiyat hali de 80k ya yakın...
  4. Play Hard

Çözüldü✓ DDR5 sistem toplamaya başladım. Beraber düşünelim, tavsiyelerinizi bekliyorum

Colorful 1710083073 Evet hocam markadan yana sıkıntım yok açıkçası ama performans olarak karar veremedim hangisi daha iyidir diye. Bu kadar para vermişken coil whine dertlerle uğraşmakta istemiyorum. Galax f/p açısından güzel 35k bandında. Gainward testlerde başarılı ama coil whine videosu...
  5. Play Hard

Çözüldü✓ DDR5 sistem toplamaya başladım. Beraber düşünelim, tavsiyelerinizi bekliyorum

Bütçeyi ayarladım sayılır 4070 ti super alacağım ama hangi marka olacağı konusunda kararsızım açıkçası. Galax, Gainward, Zotac(Vatanda gece indirime giriyor) fiyat olarak ilgimi çekenler. 34-37 k bandında baktıklarım. Galax Gainward Zotac Cevap gelmemesine karşın ekran kartı bölümüne konu...
  6. Play Hard

O zaman kovalamaya çalışacağım 4070ti super, biraz indirim hastalığı var bende. İndirim görmediğim zaman alasım gelmiyor ama ay sonuna kadar almaya çalışacağım bakalım. Tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar.
  7. Play Hard

Sebebi nedir hocam, biraz bakındım performans testlerine çok ütopik farklar yok açıkçası. Ek olarak 4060ti düşnüyordum ilk başta, parçalar kelepir denk gelince böyle bir cenavar çıkardık ortaya. Bakalım benzer fiyatlara gelirse 32-33k gibi almayı düşünüyorum. 1709888052 Marka takıntım yok ama...
  8. Play Hard

Bir güncelleme yapayım, tebilondan gelen anakart açılmış şekilde geldi. Muhtemelen iadeden gelen kartı bana göndermişler ama anakart üstündeki şeffaf filmler duruyordu o yüzden kurdum ve bir problemimiz yok. Şimdi ise ekran kartı kaldı sadece onda da indirim bekliyorum ama pek indirim...
  9. Play Hard

7750 işlemci 9400 anakart 3900 psu 2550 kasa 5900 ram Sıvı soğutucu bir abim sağolsun ücretsiz toplam 29500 gibi bir harcama yaptım. Ssd ve ekran kartı kaldı geriye. Ssd yi wd blue pcie 4.0 olanı alacağım o da 2550 gibi bir fiyata gelir muhtemelen. Bütçe aslında yok, hocam ama 50 bini görmemeye...
  10. Play Hard

Intel 13600K Asus Z790 Tuf Gaming Pro G skill Trident Z5 2x16GB 7200 MHz Lian Li Lancool 205 MSI MPG CoreLiquid K240 ARGB 240 mm MSI A750GL PCIE5 750W 80+ Gold PSU yu da 3920 ye denk gelecek şekilde aldık bakalım.
  11. Play Hard

Evet hocam, araştırdım biraz daha iyi performansa sahip o yüzden tamamen buna döndüm, teşekkürler.
  12. Play Hard

Çok haklısın hocam, üst mesajlarda dediğim gibi hep bir iki tık üstünü aldım düşündüğümün. Ekran kartı için şu an 15-16k civarı benim için ideal fiyat bazında. Evet aldığım parçalar gayet iyi parçalar 7700 xt ile biraz yazık etmiş olacağım ama ileride change etmeyi düşünüyorum zaten. Şimdiye...
  13. Play Hard

Doğrudur dostum ama intelden devam edeceğim açıkçası, ekran kartı için evet 4060 az gelecek ama 7700xt almayı düşünüyorum zaten fikir değiştirdim incelemelerde vs. 1709540457 Bütçeyi çok aşacak artık, her parçada beklediğimin bir iki üstünü aldım aslında. O yüzden 7700xt almayı düşünüyorum
  14. Play Hard

G skill Trident Z5 2x16GB 7200 MHz 5800 TL den aldım. Spesifik bir ürün olduğu için indirim kovalamadım.
  15. Play Hard

Rx 7700 Xt de olabilir aslında ama 4060 ti 16 gb versiyonu daha iyi olmaz mı acaba? Bir de çok farklı markalar var hangisi daha iyi araştıracağım tabi ki ama sizin öneriniz ne olur iki ekran kartında da? 1709505179 Lian Li Lancool 205 2550 TL Kasayı da aldık bakalım
  16. Play Hard

Hocam aslında bütçe yok ama ekran kartı için 4060ti fazlasıyla işimi görür, tabi indirimde daha üst segment bir şey görmezsem. Ekran kartı için laptopun satılmasını bekliyorum biraz da. Parçaları hemen almayacağım, dediğim gibi indirimde bulursam ay sonuna kadar vakit ayıracağım.
  17. Play Hard

Merhabalar, 1650ti bir laptopum vardı ama artık yenileme dönemi geldi diye düşünüyorum ve 31 Mart öncesi sistemi toplamayı bitirmek istiyorum ama bir şeyi araştırırken çok zorlanıyorum çünkü çok gereksiz araştırıyorum. Bilgili bir arkadaşım ile birlikte parçaları indirim denk geldikçe toplamaya...
Top Bottom