Neler Yeni

Çözüldü✓ DDR5 sistem toplamaya başladım. Beraber düşünelim, tavsiyelerinizi bekliyorum

Aurelia

80+ Bronze
Galax güzel marka

Play Hard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ozan
Colorful

Ekran görüntüsü 2024-03-10 180127.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Galax güzel marka
Evet hocam markadan yana sıkıntım yok açıkçası ama performans olarak karar veremedim hangisi daha iyidir diye. Bu kadar para vermişken coil whine dertlerle uğraşmakta istemiyorum. Galax f/p açısından güzel 35k bandında. Gainward testlerde başarılı ama coil whine videosu gördüm bildiğin cızırdıyor. Zotac ise aralarında en fazla ısınanlardan. Colorful ise testlerde başarılı ama pek yorum göremedim.

Aurelia

80+ Bronze
Colorful

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hocam markadan yana sıkıntım yok açıkçası ama performans olarak karar veremedim hangisi daha iyidir diye. Bu kadar para vermişken coil whine dertlerle uğraşmakta istemiyorum. Galax f/p açısından güzel 35k bandında. Gainward testlerde başarılı ama coil whine videosu gördüm bildiğin cızırdıyor. Zotac ise aralarında en fazla ısınanlardan. Colorful ise testlerde başarılı ama pek yorum göremedim.
Coil Whine durumu şans işi hocam ya çoğu ekran kartında çıkıyor. Kendi kullandığım galax kartımda allahtan yok. Alıcaksanız Colorful ve Galax en mantıklı seçim gibi duruyor.

Top Bottom