Arama sonuçları: *

1. Rakunabii

Fps oyunlarında 150 fps aldıracak sistem tavsiyesi

kafam çok karıştı para ekleyip iyi bişey mi alsam yoksa şimdi 2. elmi toplasam bilemedim
  2. Rakunabii

fps derken cs valo dan bahsettim apex legends olsa hadi neyse 1657708804 benimde hatam belirtmemişim
  3. Rakunabii

knk valoda düşük ayarlarda 150 fps verecek sistem 12 k mı :D güldürme beni okadar da değil
  4. Rakunabii

Yuh be piyasa ne hale gelmiş neyse artık yapacak bişi yok ya kasıma kadar biraz daha koyacam yada parayı israf etmeyip cebimde tutacam saolun 1657655756 Burdan uzun adamada senin ben ellerini …
  5. Rakunabii

Knk 500 600 tl fazla çıksa sorun olmaz bişeyler yapar ailemi ikna ederim 1657654830 Sıfır knk
  6. Rakunabii

Arkadaşlar merhaba öncelikle benim oyun oynadığım render aldığım takıldığım bilgisayarım var fakat oyun oynarken kardeşim sürekli bana yapışıyo her seferinde kavga çıkıyo evde,ortalama 3-4 k tutacak sistem önerir misiniz
  7. Rakunabii

🔥İ5 12400F RX 6750XT SİSTEM 20999TL🔥

usta bi dosya iniyo ona tıklayıp google ile aç diyincede açmıyor sanırım siteyle alakalı
  8. Rakunabii

240hz 240fps valorant

yüksek ayarlar için geçerli demi bu
  9. Rakunabii

9850TL Sistem Toplama

ban yemek istemem ama şuan bu sistem nerden baksan 12 bin tl falan ediyo nereden nereyee
  10. Rakunabii

Sistemi Satıp Motor Almak

usta satrancı iyi oynamak da etkili bence
  11. Rakunabii

bu yüzden yanımda bıçak taşıyorum şöylelerine denk geldiğimde motor kaskını kafasına geçirip doggy pozisyonunda kafasına tasma geçirmek en büyük hayalim 1654030699 o lafı bi sporcuya veya kalıplı birine diyemezdi kel anasını sevdiğimin
  12. Rakunabii

hocam baktımda baya bi reklam almışsınız Allah bereketini arttırsında şeyi soracam iletişim başkanlığı ayasofya postunu tüm sayfalar paylaştı o reklamı kimden aldınız iletişim başkanlığımı yoksa paravan birindenmi
  13. Rakunabii

mahalle bilgisayarcısına bilgisayar toplattırılırmı

Mahalle bilgisayarcısı mahalleden mahalleye değişiyor dükkanlarına girdiğinde anlarsın zaten babana deki düzgün toplamazsa tüm sistem hiç olur 1652041540 3090 ı çöpe attım kardeşim al hayırlı olsun
  14. Rakunabii

7Bin Bütçe Bilgisayar Toplama

bütçeni arttırırsan biraz böyle bi sistem alabilirsin
  15. Rakunabii

17 Bin TL Bütçe İle Bilgisayar

r10 diye bi yer var orda kazanırsın ayrıca verdiğim site hizmetleri ve yazdığım bazı yazılımlar var (daha yeniyim )
  16. Rakunabii

vaay bende kazanıyorumda kendimi tutamıyorum aylık masrafım yüksek biraz
  17. Rakunabii

bu pc yi alabirlirsin iyi gibi 1651349256 o değilde benim kafalarda sürekli girişimcilik var elime 17 k para geçse 17 yaşımda o parayı bi katlardım varya üff inş hayalim gerçek olur
  18. Rakunabii

Çözüldü✓ Babam Vatandan PC Almış, Bakar Mısınız?

babana deki vatanın sahibi fetöcü israilli
  19. Rakunabii

Bu sistem 9400 TL eder mi?

etmez
  20. Rakunabii

Topladığım pc iyi mi?

olur atarsan sevınırım
Top Bottom