Yuh be piyasa ne hale gelmiş neyse artık yapacak bişi yok ya kasıma kadar biraz daha koyacam yada parayı israf etmeyip cebimde tutacam saolun
1657655756
Burdan uzun adamada senin ben ellerini …
Arkadaşlar merhaba öncelikle benim oyun oynadığım render aldığım takıldığım bilgisayarım var fakat oyun oynarken kardeşim sürekli bana yapışıyo her seferinde kavga çıkıyo evde,ortalama 3-4 k tutacak sistem önerir misiniz
bu yüzden yanımda bıçak taşıyorum şöylelerine denk geldiğimde motor kaskını kafasına geçirip doggy pozisyonunda kafasına tasma geçirmek en büyük hayalim
1654030699
o lafı bi sporcuya veya kalıplı birine diyemezdi kel anasını sevdiğimin
hocam baktımda baya bi reklam almışsınız Allah bereketini arttırsında şeyi soracam iletişim başkanlığı ayasofya postunu tüm sayfalar paylaştı o reklamı kimden aldınız iletişim başkanlığımı yoksa paravan birindenmi
Mahalle bilgisayarcısı mahalleden mahalleye değişiyor dükkanlarına girdiğinde anlarsın zaten babana deki düzgün toplamazsa tüm sistem hiç olur
1652041540
3090 ı çöpe attım kardeşim al hayırlı olsun
bu pc yi alabirlirsin iyi gibi
1651349256
o değilde benim kafalarda sürekli girişimcilik var elime 17 k para geçse 17 yaşımda o parayı bi katlardım varya üff inş hayalim gerçek olur