cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
niyeonu sattik kral
niyeonu sattik kral
Orda kaskı varken önündeki davara kafa atsa da bayan mı erkek mi görse keşkevideoyu şimdi izledim de bayan olsa ne olur harbi ordaki herkesi bıçaklarım bayanmış
Bu ülkeden bi şekilde kurtulmanın yolu var mı hocamBayan olunca ne oluyormuş? Öldükten sonra o BAYAN ne yapacak?
Dostum rica ediyorum böyle şeyleri bana atma. Forum ortamında çok ağır küfür edebilirim. Forum halkı böyle bilmez beni.
Yemin ediyorum şu ülkenin her şeyinden nefret ediyorum. Sevdiğim hiçbir şeyi yok. Sadece nefret ediyorum. Saf nefret..
+4 dil bilmekBu ülkeden bi şekilde kurtulmanın yolu var mı hocam
+4 dil bilmek
+4 yazılım dili bilmek
+110 IQ değerine sahip olmak
usta satrancı iyi oynamak da etkili benceBunlar gerekli şartlar. (kendimce)
Bana soracak olsaydın nereye gidersin diye, cevabım Londra olurdu.
Bu kadar karamsar olmayın hocam benim bir sürü ap**l akraba var yurt dışında İsveç de yaşayan iki kelimeyi birleştirip cümle kuramıyor altında burdaki değeri 2.5m olan araba var+4 dil bilmek
+4 yazılım dili bilmek
+110 IQ değerine sahip olmak
Bunlar gerekli şartlar. (kendimce)
Bana soracak olsaydın nereye gidersin diye, cevabım Londra olurdu.
Onca yıllık dünyada geldiğim zaman ve doğdum ülkeye bak kafayı yicem yarabbimBu kadar karamsar olmayın hocam benim bir sürü ap**l akraba var yurt dışında İsveç de yaşayan iki kelimeyi birleştirip cümle kuramıyor altında burdaki değeri 2.5m olan araba var
bu işe nasıl başladım özelden yazar mısın?evet hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
sosyal medya olmasa normal ekonomiyle bu sistem toplanır mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Furkan Karagülle reis sen anlarsin bu islerden wp den yazip rahatsiz etmeyeyim bi bakabilir misin
Etrafım tarafından "mülteci" olarak eleştirilmek istemem, değil mi? Bir vasfımın olması gerekir.Bu kadar karamsar olmayın hocam benim bir sürü ap**l akraba var yurt dışında İsveç de yaşayan iki kelimeyi birleştirip cümle kuramıyor altında burdaki değeri 2.5m olan araba var
Öpmüşüm etrafını boş lakırdı dedikodudan başka bişey yapmıyor etraf dediğim bı işin de olsa sırf kıskançlıktan oralara gitti g**ü kalktı derler.Etrafım tarafından "mülteci" olarak eleştirilmek istemem, değil mi? Bir vasfımın olması gerekir.
Etraftan kastım Londra'daki vatandaşlar.Öpmüşüm etrafını boş lakırdı dedikodudan başka bişey yapmıyor etraf dediğim bı işin de olsa sırf kıskançlıktan oralara gitti g**ü kalktı derler.