Sistemi Satıp Motor Almak

videoyu şimdi izledim de bayan olsa ne olur harbi ordaki herkesi bıçaklarım bayanmış
Orda kaskı varken önündeki davara kafa atsa da bayan mı erkek mi görse keşke

Arkadaşlar konuyu neden dağıtıyorsunuz ? Adam ne kadar eder ona göre motor alacağını söylemiş ama konuyu motor kazalarından Türkiye'nin durumuna mazot parasına kadar gitmiş. Lütfen konuları dağıtmayın karmaşıklık oluyor.

1.6 milyon sayfan var kanka nasıl işler kesat laa

Bayan olunca ne oluyormuş? Öldükten sonra o BAYAN ne yapacak?
Dostum rica ediyorum böyle şeyleri bana atma. Forum ortamında çok ağır küfür edebilirim. Forum halkı böyle bilmez beni.
Yemin ediyorum şu ülkenin her şeyinden nefret ediyorum. Sevdiğim hiçbir şeyi yok. Sadece nefret ediyorum. Saf nefret..
Bu ülkeden bi şekilde kurtulmanın yolu var mı hocam

Bu ülkeden bi şekilde kurtulmanın yolu var mı hocam
+4 dil bilmek
+4 yazılım dili bilmek
+110 IQ değerine sahip olmak

Bunlar gerekli şartlar. (kendimce)

Bana soracak olsaydın nereye gidersin diye, cevabım Londra olurdu.

Yaşadığım hayata lanet ediyorum ya artık ekonomi meselesini fln da geçtim ben bu ülkenin cahillerine hiç bişey bilmeyip her konuda bilgili gibi birşeyler konusanlarindan bıktım bi yol varsa tüm hayatımı o yöne adayacagim artık

+4 dil bilmek
+4 yazılım dili bilmek
+110 IQ değerine sahip olmak

Bunlar gerekli şartlar. (kendimce)

Bana soracak olsaydın nereye gidersin diye, cevabım Londra olurdu.
Bu kadar karamsar olmayın hocam benim bir sürü ap**l akraba var yurt dışında İsveç de yaşayan iki kelimeyi birleştirip cümle kuramıyor altında burdaki değeri 2.5m olan araba var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kadar karamsar olmayın hocam benim bir sürü ap**l akraba var yurt dışında İsveç de yaşayan iki kelimeyi birleştirip cümle kuramıyor altında burdaki değeri 2.5m olan araba var
Onca yıllık dünyada geldiğim zaman ve doğdum ülkeye bak kafayı yicem yarabbim

evet hocam

sosyal medya olmasa normal ekonomiyle bu sistem toplanır mi

@Furkan Karagülle reis sen anlarsin bu islerden wp den yazip rahatsiz etmeyeyim bi bakabilir misin
bu işe nasıl başladım özelden yazar mısın?

Etrafım tarafından "mülteci" olarak eleştirilmek istemem, değil mi? :) Bir vasfımın olması gerekir.

Öpmüşüm etrafını boş lakırdı dedikodudan başka bişey yapmıyor etraf dediğim bı işin de olsa sırf kıskançlıktan oralara gitti g**ü kalktı derler.
Etraftan kastım Londra'daki vatandaşlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,810
Üyeler
183,643
Son üye
sainz27
Geri