Neler Yeni

Sistemi tamamladım olmuş mu ?

louis bloom

80+ Silver

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
gerek yok hocam ben memnunum :D önemli olan içime sinmesi g2te giren şemsiye açılmaz demiş atalarımız
Allah aşkına hocam bu devirde para kolay mı buluyor. Sen mantıklı olanı yap boşver içine sinmesini git o farkla ekstra şeyler yap

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam ben doğrusu bu diye biliyordum ama değiştiriyorum şimdi
Doğrusu o değil, detaylı sistem toplama rehberlerine bakarsanız görürsünüz. En doğrusu anakartınızın kitapçığında yazar.

louis bloom

80+ Silver
itopya da hemen kargolamış dün almış bugün eline ulaşmış, itopya daha nerde ddr4'e 6400 lira veren adam bulcak
hocam ben bugün direkt itopya ankara mağazasına gidip aldım :')) satarken ve alırken hepimizin yüzü gülüyordu :'))

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
hocam ben bugün direkt itopya ankara mağazasına gidip aldım :')) satarken ve alırken hepimizin yüzü gülüyordu :'))
Adamların yüzü güler tabi bidaha nerde 6400 liraya ddr4 ram kakalayacak adam bulacaklar 2 tane ram'e komple bilgisisayar parası vermişsiniz.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Şimdi görev veriyorum itopyanın kapısına gidip nolur bunu iade alın diye yalvarmak bu vaka başka şekil çözülmez

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aynı ram'i 1871 liraya görüp almamıştım.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,646
İsim
Mert Can Ergün

louis bloom

80+ Silver
Allah aşkına hocam bu devirde para kolay mı buluyor. Sen mantıklı olanı yap boşver içine sinmesini git o farkla ekstra şeyler yap
hocam gerçekten iade etmeyeceğim anakartı ve soğutucuyu değiştirir sistemi bi müddet değiştirmeyi salarım. ileride belki ekran kartını değiştiririm. dediğim gibi instagram da 9eyik adında bi hesabım var belki biliyorsunuzdur. 1.5 hafta full reklam parasını köşeye atıp aldım zaten. zarara girdiğimi düşündüğüm parayı bu hafta daha fazla reklam satar çıkarırım zaten. anakart ve soğutucuyu değiştireceğim sadece.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
hocam gerçekten iade etmeyeceğim anakartı ve soğutucuyu değiştirir sistemi bi müddet değiştirmeyi salarım. ileride belki ekran kartını değiştiririm. dediğim gibi instagram da 9eyik adında bi hesabım var belki biliyorsunuzdur. 1.5 hafta full reklam parasını köşeye atıp aldım zaten. zarara girdiğimi düşündüğüm parayı bu hafta daha fazla reklam satar çıkarırım zaten. anakart ve soğutucuyu değiştireceğim sadece.
Hocam sizin sonsuz para varsa bana da bişeyler alın o zaman öyle anlaşılıyor dediğinizden çünkü

Top Bottom