Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu sistem kaça satılır?

louis bloom

80+ Silver
Anladım ben 50K ya alıcı var sandım.
hocam sadece sistem kaca gider ekipman ve monitorler haric ? sifir urun hepsi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım ben 50K ya alıcı var sandım.
az önce akakçeden en ucuz fiyatlara baktım ve sistemi sıfır almak istendiğinde 44.866 TL fiyata geliyor. Ekipmanlar+Monitörlerin sıfır fiyatı ise toplamda 8000TL ediyor. (Sleeved kablo seti + ek aldığım 10x120mm corsair fanları, kasa dekor ürünlerini, custom gpu backplate ve custop gpu destek aparatı hariç) Ekipman+Sistem ise sıfırı toplamda : 52.866Tl yapıyor.

Yani 47.000 TL'den satışa koysam 45/44K aralığında gitmez mi komple ? Zaten tüm ürünler sıfır ayarında 3 aylık ürün her şey.

Son düzenleme:

NespaY

80+ Silver
hocam sadece sistem kaca gider ekipman ve monitorler haric ? sifir urun hepsi

az önce akakçeden en ucuz fiyatlara baktım ve sistemi sıfır almak istendiğinde 44.866 TL fiyata geliyor. Ekipmanlar+Monitörlerin sıfır fiyatı ise toplamda 8000TL ediyor. (Sleeved kablo + ek aldığım 10x120mm corsair fanları, kasa dekor ürünlerini, custom gpu backplate ve custop gpu destek aparatı hariç) Ekipman+Sistem ise sıfırı toplamda : 52.866Tl yapıyor. Yani 47.000 TL'den satışa koysam 45/44K aralığında gitmez mi komple ? Zaten tüm ürünler sıfır ayarında 3 aylık ürün her şey.
Bu işten pek anlamayan bir adama 45-50 K ya satabilirsin ama anlayan birine 35-40

louis bloom

80+ Silver
Bu işten pek anlamayan bir adama 45-50 K ya satabilirsin ama anlayan birine 35-40
hocam 35 e gidecekse 17/18K zarar demek resmen. satmaktan vazgeçip sadece ekran kartını satıp para ayarlayıp 3090 ya da 3080ti almak çok daha mantıklı. Bir de dış kasayı değiştirmek.

satmaktan vazgeçtim konuyu yeni okuyan arkadaşlar olursa diye diyorum. şahsen mantıklı bir satış değil çünkü buraya harcadığım paranın bi anlamı kalmıyor ekran kartını satıp değiştireceğim. teşekkürler yazıp yardımcı olan arkadaşlara.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
hocam 35 e gidecekse 17/18K zarar demek resmen. satmaktan vazgeçip sadece ekran kartını satıp para ayarlayıp 3090 ya da 3080ti almak çok daha mantıklı. Bir de dış kasayı değiştirmek.

satmaktan vazgeçtim konuyu yeni okuyan arkadaşlar olursa diye diyorum. şahsen mantıklı bir satış değil çünkü buraya harcadığım paranın bi anlamı kalmıyor ekran kartını satıp değiştireceğim. teşekkürler yazıp yardımcı olan arkadaşlara.
Hortlattım falanda 45 k ya falan satmanız hayaldi zaten 6800 XT li sıfır sistemler şuan Max 25k ya çıkıyor

Top Bottom